ZHGYD Машина за рязане на хартия, Изкуство машинка за подстригване Занаяти Хартия Scrapbooking машина за рязане на Точността САМ фотохартия нож (Цвят : оранжев размер : 16 * 26 ?

ZHGYD Машина за рязане на хартия, Изкуство машинка за подстригване Занаяти Хартия Scrapbooking машина за рязане на Точността САМ

Налично за поръчка
BGN 353.82
Налично:

Малки размери, лесни за носене, безопасно и сигурно.Това може да бъде 360-градусов кръг нож, и той може да нарязани на кръгли с размери от 8 см до 32 по желание.Позицията на рязане равен на ръба на видимата линия на рязане.Може да се използва за рязане на хартия, фотохартия, композиране на хартия, крафт хартия, специална хартия, оптични филм и т.н. Това е нож за рязане на хартия, подходящ за производство на САМ и рязане на хартия в семейства, детски градини, училища и т.н. Малки размери, лесни за носене, безопасен и надежден.Това може да бъде 360-градусов кръг нож, и той може да нарязани на кръгли с размери от 8 см до 32 по желание.Позицията на рязане равен на ръба на видимата линия на рязане.Може да се използва за рязане на хартия, фотохартия, композиране на хартия, крафт хартия, специална хартия, оптични филм и т.н. Това е нож за рязане на хартия, подходяща за производството на САМ и рязане на хартия в семейства, детски градини, училища и т.н. Технически спецификации : Размер : L : 16*26 см,XL : 26*32 смМатериал : пластикцвет : зелен, orangepacking списък : 1 X Книга Cutter Notes : 1. Моля, позволете 1-3 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.2. Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.

Основни характеристики

Най-добри сделки