HAZYJT Запечатан Контейнер за съхранение на Ориз, Контейнер за храна за домашни кучета и Котки с Запирающейся Капак, Защита от насекоми, с Мерным кръгове стъкло, Джант?

HAZYJT Запечатан Контейнер за съхранение на Ориз, Контейнер за храна за домашни кучета и Котки с Запирающейся Капак, Защита от

Налично за поръчка
BGN 42.24
Налично:

1.Твърдо уплътнение : Тези пластмасови хранителни контейнери се доставят със странични запирающимися капаци, които осигуряват максимална свежест и дълготрайно съхранение на храните чрез плътно запечатване.Те ще защити вашата храна от въздуха и водата, така че никога не трябва да се притеснявате за това, че любимите си храни отново ще станат несвежими!. 2.Гуманизированный дизайн : Това са големи контейнери за съхранение на хранителни продукти, дъното на която е оборудвано с колела, които могат да се плъзгат, когато те са твърде тежки.Освен това отпред има дръжка дизайн, улесняваща преместване. 3.Висококачествен материал : Загерметизированный буре за съхранение изработен от от наградния заведения и ABS-пластмаса и екологично чист силикон, който е безопасен, не замърсява околната среда,няма мирис,здравето, околната среда и надеждни за пряк контакт с хранителни продукти. 4.Универсални контейнери : Тези запечатани хранителни обезопасени контейнери са идеални за съхранение на сухи продукти като брашно, захар, ориз, зърнени храни, чипс, зърнени храни, ядки, боб, закуски, макаронени изделия, кафе и чай. 5.Безплатна мерителна чаша : Този контейнер за храна за домашни любимци също ще ви представя мерителна чаша, така че можете лесно да държат на своя домашен любимец на постоянна диета, за да се постигне научен хранене, чрез измерване на същото количество.

Основни характеристики

Най-добри сделки