Йога Зона За Разтягане на Краката,Рехабилитационен Связочный Каишка Корекция на Глезена Хемиплегия Обучение Йога Зона Гимнастическая Лента за Упражнения,Eschindler Й?

Йога Зона За Разтягане на Краката,Рехабилитационен Связочный Каишка Корекция на Глезена Хемиплегия Обучение Йога Зона Гимнастическая

Налично за поръчка
BGN 67.76
Налично:

polyester. 【Мек материал】Този лента за йога, изработена от висококачествен полиестер памучни материали, които достатъчно се разтягат.Здрав и дишащ каишка здраво конструиран за продължително използване.вие удлиняете на мускулите около ставите, което помага за увеличаване на обхвата на движенията и, от своя страна, помага да се избегнат наранявания. 【Multi Loop Design】Това е полезно за стрии и да се удължи време на престоя си в поза, като помага в различни сложни упражнения за разтягане и релаксация.Помагат да се поддържа добра подвижност на ставите, облекчаване на спазми и допринасят за възстановяване на двигателните функции. 【Удобна тренировка】Без помощта на други еластичен колан може да осигури допълнителна стабилност.Различни методи на обучение стрии могат да бъдат изпълнени в съответствие с изискванията за упражнение на различни групи от хора.Много е ефективен за спортисти, танцьори или за физиотерапия. 【KEEP SAFE】 Тази специална лента предпазва от нараняване и улеснява постепенно и нежно стрии, които предпазват мускулите и ви правят все повече и по-гъвкави с всеки изминал ден. 【Широко приложение】Този растягивающий колан може да предотврати травми, а също така да помогне постепенно и внимателно да се удължат, за да защити вашите мускули, опъвам крак, пета, те нарани му ахилесово сухожилие, подколенное сухожилие, прасеца и други части.Подходящ за практикуване на йога, балет, пилатес, фитнес, спортни екипи, релаксация и тренировка на гъвкавост.

Основни характеристики

Най-добри сделки