Зубоврачебная Дъска сянка, Handheld Дъска печки на протектора очите, за лечение на светлината, Леча Филтър, лампи за стоматолози, инструменти полза лаборатория или офи?

Зубоврачебная Дъска сянка, Handheld Дъска печки на протектора очите, за лечение на светлината, Леча Филтър, лампи за стоматолози,

Налично за поръчка
BGN 9.59
Налично:

Зубоврачебная shadow дъска е изработена от висококачествен полипропилен материали, траен и устойчив.Handheld Eye Protector Plate Board For With Hand-Held, Universal for all Most Curing Light, Lab or Dental Office Use Tools.Отверждающая лампа филтър за зъболекари , лесен за употреба и има добър ефект за защита на вашите очи, осветителна защитна плоча за защита на зъболекари и помощници от вредните ултравиолетова и синя светлина.Може да се въздържате асистент, от страна на пациента или свободната си ръка оператор, гладка повърхност, няма да навреди на ръцете.Зубоврачебный светоотверждающий щит е Лесен за използване и удобен за съхранение.Описание : 100% чисто нов и високо качество Е затеняющая защитна плака, която да се използва за защита на вашите очи при използване на отверждающей светещи фарове с ръчно изработени, универсална за всички повечето отверждающих лампи, може да остане помощник, на пациента или свободната си ръка оператор не е тромава и не е скъпо, като eyeglasses Features : 1. Изработен от висококачествен полипропилен материал, здрав и стабилен.2. Той е отличен за сътрудничество с лекуващия светлина, универсален за всички повечето лечебни лъчи.3. Той е лесен за употреба и има добър ефект за защита на вашите очи.4. Гладка повърхност, няма да навреди на ръцете.5. Защита за зъболекар, така и за помощник .Параметри : Тип изделия : Аксесоари за грижа за устната кухина Материал : полипропилен Цвят : оранжев Вид на щит : Ръчни Размер на щит : прибл.Както е показано на картинкахпакет включва : 1 бр. * Стоматологичен щитпримечание : 1. Поради различни монитори и светлинния ефект действителния цвят на елемент може да се различава от цвета, който е показан на снимките.2. Моля, простете 1 см/0.39"-3 см/1.18" отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Основни характеристики

Най-добри сделки