Dolity Pool Vacuum Cleaner Handheld Pool Vacuum, Pool for Vacuum Above Ground Pool Spa Pond Hot Вана (Без маркуч в комплект)

Dolity Pool Vacuum Cleaner Handheld Pool Vacuum, Pool for Vacuum Above Ground Pool Spa Pond Hot Вана (Без маркуч в комплект)

Налично за поръчка
BGN 36.64
Налично:

* Принцип на работа : Той произвежда усвояването за събиране на петна, листа и камъни от дъното на басейна. * Лесна за използване.Разглобяема конструкция, лесен за съхранение и пренасяне. * Изработена от висококачествени инженерни пластмаси PP + метален материал, здрав и практичен за употреба. * Да се отърва от неудобството и високата цена на инструменти за почистване на басейна. * Лесен за инсталиране, без никакви инструкции.Описание : Запазване на хлопотные и високи разходи за инструменти за почистване на басейна.Лекота на използване.Разглобяема конструкция, лесен за съхранение и пренасяне.Изработен е от висококачествени инженерни пластмаси PP + метален материал, здрав и практичен за употреба.Лесно се инсталира без никакви инструкции.Принцип на работа : Той произвежда усвояването за събиране на петна, листа и камъни от дъното на басейна.Параметри : Материал : висококачествен ПП инженеринг пластмаса + металлразмер(ДхШхВ) : 255x75x65 мм/10.02x2.95x2.55іпсһпакет включва : 1 комплект басейн за мастилено-струйни прахосмукачка(САЩ стандарт)Забележка : Моля, позволете малко 0-1 см разлика се дължи на ръчно измерване.Цвят може да изглежда по различен начин в зависимост от осветлението и начина, за да видите списъка.Благодаря за разбирането и вниманието.Желаем ви приятно пазаруване!.

Основни характеристики

Най-добри сделки