Samzary Pearls Пет Collar Necklace Bling Bling Crystal Collar Fashion Adjustable Пет Collar for Female Cats & Dogs (Corolful)

Samzary Pearls Пет Collar Necklace Bling Bling Crystal Collar Fashion Adjustable Пет Collar for Female Cats & Dogs (Corolful)

Налично за поръчка
BGN 2.90
Налично:

♥култивирани перли,лесен и модерен, блестящи бижута, различни аксесоари за дрехи. ♥Регулируема яка : лесен за носене и за носене, подходящи за малки кучета и малки кучета. ♥Този уникален култивирани перли дизайн на формата на колие е подходяща за всички жени, кучета и котки. ♥ Идеално за партита, срещи, тържества и всякакъв друг повод, за да направи вашия домашен любимец по-елегантен. ♥ Забележка : Моля, измерете вашия домашен любимец внимателно, преди да купите.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Изработен е от висококачествени изкуствени перли и страз ръчно изработени.Снабден с регулируема катарама за лесно носене и носене.Предназначен за колиета кучета, греди за кучета, греди за кучета и диамантени огърлици за котки.♥Размер : 25-30 см Материал : изкуствена перла _BOS_ Регулируема яка : лесен за носене и е подходящ, подходящ за малки кучета и малки кучета.♥ Красив дизайн, щедър, прост и стилен, предназначени за вашия домашен любимец.♥ Идеално за партита, срещи, тържества и всякакъв друг повод, за да направи вашия домашен любимец по-елегантен.♥ Забележка : Моля, внимателно измерете вашия домашен любимец, преди да купите.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Основни характеристики

Най-добри сделки