Карикатура Зайци Стикери За Стена Самолет Стикери За Стена с Въздушен Топка Облак,Детски Детски Момичета Спалня и Детска Стая Декор Стени (17.7 X 23.6X 2 елемента)

Карикатура Зайци Стикери За Стена Самолет Стикери За Стена с Въздушен Топка Облак,Детски Детски Момичета Спалня и Детска Стая

Налично за поръчка
BGN 8.79
Налично:

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! ★【Кръст Бод Пакет и размера на】 : Хайде поименно в опаковка ,включва в себе си 2 листа карикатура зайци етикети .Размер на х 17,7 23,6 инча. ★【FEATURE】 : направи си САМ вдъхновение, акварелни етикети bollon лесно се нанася!само със собствените си ръце!. ★【МАТЕРИАЛ】 : Отличен качествен и екологично чист материал finyl ,лесно се нанася и лесно се отстранява.без да вредят на вашата стена.покажете своя творчески и артистичен талант. ★【ПОВЪРХНОСТ】 ПРИЛОЖЕНИЯ : Отличен стенен декор за вашите момчета детска спалня, дневна, стълбище, детска,офис,стая за игри,коридори, прозорци или клуб украса. ★【За ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ】 : 100% гаранция за връщане на парите.Всички въпроси или нужда от помощ,моля, уведомете ни и ние ще отговорим на вашите имейли в рамките на 24 часа.стикер за стена.

Основни характеристики

Най-добри сделки