ShiSyan Вертикална Поставка За лаптоп, Съвместима с Маса, Регулируема Сгъваем Портативен Вентилирани Тенис на Притежателя За Лаптоп с Лесен Противоскользящим Покрит?

ShiSyan Вертикална Поставка За лаптоп, Съвместима с Маса, Регулируема Сгъваем Портативен Вентилирани Тенис на Притежателя За Лаптоп

Налично за поръчка
BGN 40.56
Налично:

1. Стабилност и трайност : Изработен е от алуминиева сплав висококачествени материали прави конзолата по-здрава. 2. Регулируема поддръжка : С няколко повишение на избор, в комбинация с физическа механика, тази група може да се регулира на различни височини, за да се погрижат повече за потребителите на преносими компютри. 3. Лек : сгъваема, лесно се съхранява, е много малка по размер, може да се побере в раница или чанта. 4. Съвместими устройства : Подходящ за повечето 9-17-инчов лаптоп.Имаме служба на продуктовата безопасност.Ако продуктът, който сте получили, има проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние можем да ви предоставим услуга за връщане.Имаме служба на продуктовата безопасност.Ако продуктът, който сте получили, има проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние можем да ви предоставим услуга за връщане.Добре дошли в магазин, за да купя, с нетърпение очакваме следващото visit Name : Лаптоп до група с fancolor : White Size : 300*310*390mm(12*12.4*15.6 инча)Височина на подкрепа : 390mm Weight : 1900g Material : aluminum alloy Use модел : notebook below 17in Style : folding, lifting.

Основни характеристики

Най-добри сделки