Защитен калъф Great Retro Crazy Horse Texture Хоризонтален Флип Кожен калъф за Motorola Moto Z4/Z4 Play, с държач и слотове за карти и фоторамкой (цвят : червен)

Защитен калъф Great Retro Crazy Horse Texture Хоризонтален Флип Кожен калъф за Motorola Moto Z4/Z4 Play, с държач и слотове за

Налично за поръчка
BGN 72.56
Налично:

Калъф за зарядното устройство.Кожен калъф е Устойчив на надраскване защитен калъф.Задната част на кутията, мобилния телефон.Калъфи за мобилни телефони.Идеалният защитен аксесоар за смартфони. 100% Високо качество и добро изпълнение Moblie phone Case1. Лаконичността : той просто се формира и да се сменят, за да оставите чисто и комфортно впечатление на всички. 2. Функционален : калъф може добре отговарят на вашия телефон и да имат голямо значение за защита на вашия телефон от надраскване, удари, приплъзване и така нататък. 3. Удобно : всички бутони и портове са достъпни. 4. Преносим : не е нужно да стреля, след като вашият телефон наденет му, защото той е доста тънък и лек. 5. Издръжлив : с добра производителност и високо качество материали, той може да работи в продължение на дълго време. 6. Рентабилен : много подходяща цената е създадена за случая.Това достъпен продукт.

Основни характеристики

Най-добри сделки