Набор от Инструменти За секс, 20pcs Уникален PE Пол Инсталирате Инструмент Разход Край Издръжлив Дизайн на Винил Плочки за Паркет, за да Ламинат(черен)

Набор от Инструменти За секс, 20pcs Уникален PE Пол Инсталирате Инструмент Разход Край Издръжлив Дизайн на Винил Плочки за Паркет,

Налично за поръчка
BGN 5.19
Налично:

Уникален разход на дизайн ръб, подходящ за различни настилки като винил теракот, ламинат или паркет и т.н. Удобно за подово монтиране на пода на голяма площ, което прави вашия външен монтаж по-труден и лесен.С помощта на висококачествени PP, PE и други пластмасови материали, набор от постукивающих блокове не е лесно да се повреди и е много издръжлив.Набор от выстукивающего пол има 20 выстукивающих блокове и голям брой отговарят на вашите различни нужди в инсталацията на пода.Този инструмент за подслушване може леко сдвигать канали или ръбовете на плочките и на пода заедно, образувайки плътен шев.Функция : 1. Набор от выстукивающего пол има 20 выстукивающих блокове и голям брой отговарят на вашите различни нужди в инсталацията на пода.2. Този докосването инструмент блок може леко да натиснете вдлъбнатини или ръбовете на плочките и на пода заедно, за да образуват плътен шев.3. Уникално съчетание на дизайн на ръба, подходящ за разнообразието от подови настилки като винил плочки, ламинати или дървени подове, etc.4. Удобен за инсталиране на пода на голяма площ 5. С помощта на висококачествени PP, PE и други пластмасови материали, набор от постукивающих блокове не е лесно да се повреди и е много траен.Спецификация : Тип деталя : Докосването Block Product Материал : PE + PP + Друг пластмасов Material Application : Инструменти за монтаж на пода.Размер на продукта : Approx. 6x3x0. 5 см / 2.4 x 1.2 x 0.2 in Осъществяване Списък : 20 x постукивающий блок.

Основни характеристики

Item Type:
Tapping Block
Product Material:
PE + PP + Other Plastic Material
Application:
Floor installation tools.
Product Size:
Approx. 6 x 3 x 0.5cm / 2.4 x 1.2 x 0.2in
Package List:
20 x Tapping Block :

Най-добри сделки