NCWZYY 2 бр. твърдо дървен ключ рафтове за съхранение на Входно декорация на Всекидневна Настолна кутия за съхранение на Бижута багажник (цвят : A, размер : 35 * 14 * 23 см)

NCWZYY 2 бр. твърдо дървен ключ рафтове за съхранение на Входно декорация на Всекидневна Настолна кутия за съхранение на Бижута

Налично за поръчка
BGN 236.17
Налично:

Употреба : може да Го поставите на работния плот за съхранение на малки предмети, като някои ключове и други окачване на входа на коридора.Тя може да се използва за окачване на чаши в хола, или да го поставите на десктопа като притежател на мобилен телефон и т.н. Функция за съхранение, изискана текстура, чиста и аккуратная.Може да се използва като бижу в стаята.Висящи рафтове за съхранение на ключове.Употреба : може да Го поставите на работния плот за съхранение на малки предмети, като някои ключове и други окачване на входа на коридора.Тя може да се използва за окачване на чаши в хола, или да го поставите на десктопа като притежател на мобилен телефон и т.н. Функция за съхранение, изискана текстура, чиста и аккуратная.Може да се използва като бижу в стаята.Висящи рафтове за съхранение на ключове.Име на продукта : ключ за съхранение на rack Size : 35* 14* 23cm Material : Walnut Packing : 2 Pcs Key storage racks (други аксесоари демо на снимката не са включени.)Забележка : 1. Поради разликите между монитора действителният цвят може леко да се различават от изображението.2.Точка на измерване на ръка, това може да бъде 1-2 см по-различен начин,вашето разбиране ще бъде високо оценена.Съчетанието на декорацията и за съхранение.

Основни характеристики

Най-добри сделки