Възглавница почивка ръцете маникюр,възглавница ръце hg, Елегантна Бреатабле мека водоустойчива за салон на ноктите домочадца(зелен цвят)

Възглавница почивка ръцете маникюр,възглавница ръце hg, Елегантна Бреатабле мека водоустойчива за салон на ноктите домочадца(зелен

Налично за поръчка
BGN 26.63
Налично:

Висок клас на повърхността възглавници, персонални дъга може да бъде близо до ръката му, е добра натоварване, може да се облекчи налягането на ръцете по време на нийл арт.Замшевый материал на дъното, изящна изработка, елегантна опаковка, уникален и елегантен, подкрепа за увеличаване на процеса на покритие, стабилна възглавница за ръце по-здрава и удобна.Метална рамка е изработена от висококачествени тръби от неръждаема стомана, а прилагането на технологията на вакуумно покритие значително подобрява сорт и качество на продукта.Висококачествени възглавници за ръце и комфортно усещане не само подобряване на нокътната опит на клиента, но и демонстрират висок вкус на собственика.Мека сърцевина от възглавници, естествена повърхност изкуствена кожа не е само дишаща, но и водоустойчива и удобна.Функция : 1. Висок клас на повърхността възглавници, персонални дъга може да бъде близо до ръката му, е добра натоварване, може да облекчи натиска ръката по време на нийл арт.2. Метална рамка е изработена от висококачествени тръби от неръждаема стомана, а прилагането на технологията на вакуумно покритие значително подобрява сорт и качество на продукта.3. Мек жило възглавници, естествена повърхност PU кожа не е само дишаща, но също така и водоустойчив и удобна.4. Замшевый материал на дъното, изящна изработка, елегантна опаковка, уникален и елегантен, подкрепа за увеличаване на процеса на покритие, стабилна възглавница за ръце по-здрава и удобна.5. Възглавница за ръце highvalue и комфортно усещане не само подобряват опит на нокътя на клиента, но и показват висок вкус на собственика.Спецификация : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Nail Art Hand PillowМатериал : изкуствена кожа, неръждаема стальопциональный Цвят : мрамор, зелен, сив Прилага за : Битови, ноктите салон и т.н. Функции : Намаляване на натиска на ръцете и махнете отметката от умора ръце Списък на пакетите : 1 x възглавница за нокти.

Основни характеристики

Най-добри сделки