Cabilock Мода 6 бр. 60x137 см Супер Размер Матиран Костюм Калъф За Дрехи Чанта Протектор с Цип Костюм Пътна Чанта Гардероб Организира Дрехи, Чанта За Съхранение на Дрехи Пр?

Cabilock Мода 6 бр. 60x137 см Супер Размер Матиран Костюм Калъф За Дрехи Чанта Протектор с Цип Костюм Пътна Чанта Гардероб Организира

Налично за поръчка
BGN 54.08
Налично:

Водоустойчив материал запазва дрехи сигурна, чиста и суха по време на пътуване и при съхранение на дома.Тази чанта за дрехи с самокорректирующимися найлонови ципове.Бих искал, да е било точно това, което искаш.Прозрачна конструкция на прозореца е много удобен за съхранение и търсене.Опаковка от 6 прозрачни покривала за дрехи с цип.Самокорректирующаяся найлон цип предпазва от молци, прах и мръсотия.Опазване на околната среда : PEVA-нетоксичен винил.Матова пластмаса позволява лесно да се види какво има вътре.Описание Чанта за костюм е изработена от прозрачен винил.Материал PEVA моющийся и здрав, също така може да се използват многократно.Прозрачна конструкция на прозореца е много удобен за съхранение и търсене.Чанта-калъф за дрехи е гарантирано предпазва дрехите от прах, влага и молци, независимо от това, дали тя е в килера или гаража.Характеристики - Цвят : Както е показано на фигурата.- Материал : PEVA.- Размер : 137x60cm.- Тази чанта за дрехи с самокорректирующимися найлонови ципове.Бих искал, да е било точно това, което искаш.- Опаковка от 6 прозрачни покривала за дрехи с цип.Самокорректирующаяся найлон цип предпазва от молци, мръсотия и прах. Водоустойчив материал запазва дрехи сигурна, чиста и суха по време на пътуване и съхранение на къщата.- Опазване на околната среда : PEVA-нетоксичен винил.Матова пластмаса позволява лесно да се види какво има вътре.- Идеалната дължина за костюми, ризи, панталони, потници, спортни сака и т.н. - Прозрачна конструкция на прозореца е много удобен за съхранение и търсене.Кръст Бод Пакет Including6 x прахоустойчив калъф.

Основни характеристики

Най-добри сделки