Кухненски Тежки Ножици, Ножици за птици , Богат на функции, От неръждаема стомана, Лесно Почистваща, Остри Ергономична Ножица за Костите, барбекю, домашни Птици, риб?

Кухненски Тежки Ножици, Ножици за птици , Богат на функции, От неръждаема стомана, Лесно Почистваща, Остри Ергономична Ножица

Налично за поръчка
BGN 16.72
Налично:

【Лесно почистване】Ножица за птици са направени така, че да продължи цял живот, благодарение на своята тежка рамка от метална конструкция от неръждаема стомана.Те не ръжда, дори и след многократна употреба и многократно пране. 【Лесно рязане】Костни ножици са изключително остри професионален нож за бързо рязане на месо и кости.Удобна ръкохватка подпружинена и интегрирани с нож за максимално усилие на рязане. 【 ТЕЖКОТОВАРНИ строителство】 -Проектирани за съвършенство и построени за цял живот, нашите висококачествени градинарски ножици от неръждаема стомана са здрави и трайни, устойчиви на корозия и дори са безопасни за съдомиялна машина!. 【Дизайн на най-високо качество】 Ергономичен дизайн за дясна ръка и за левичари.Намалява умората и подобрява стабилността при използване!Предназначен за осигуряване на комфортен, трайни, не скользкого контакт. 【Чудесен подарък】 Чудесен подарък за майка си, жена си, приятелите!Дайте ножица за птици класа готвач на всеки энтузиасту готвене в списъка, дали това е кулинарен професионалист или начинаещ домашен майстор-готвач, те ще обичам тези ножица за птици.

Основни характеристики

Най-добри сделки