Airtag Cat Яка стойка за Apple Airtag Котка, Нашийник на Притежателя В Рамките на 1/2 инча, Airtag Яка Притежателя, 2 Пакета Airtag Пет Яка стойка за Apple Airtag Яка Малък и 2 пакета Airtag Прот?

Airtag Cat Яка стойка за Apple Airtag Котка, Нашийник на Притежателя В Рамките на 1/2 инча, Airtag Яка Притежателя, 2 Пакета Airtag

Налично за поръчка
BGN 7.19
Налично:

Също така може да защити airtag от падане, треперене и драскотини. 【Интересите 4】Силикон притежателя Airtag е отличен за малък яка за домашни любимци, бебешки чанти SCHOLL и всеки каишка за ръка, в рамките на 0,5 инча. 【Което е включено в комплекта】2 опаковки на притежателя на airtag, 2 опаковки на протектора airtags (не включва въздушни възглавници). 【Като НОСИ AIRTAG PROTECTOR】Инструкция "КАК да се НОСЯТ AIRTAG PROTECTOR" се намира във видеото, което се намира в близост до последната снимка или в секцията "Видео" (под "Информация за продукта"), така че, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние, аз ще върна вас възможно най-скоро. -Премия материал(моющийся силикон )Притежателят на яка за кучета или котки, за въздушни възглавници, изработени от мек силикон, който може да защити вашите въздушни етикет от прах, мръсотия , надраскване и падане, а също така за почистване и е водоустойчив.· Ние се стремим да предоставим на 360° защита на въздушна етикет с яка за домашни любимци.(Предлагат се в различни цветове)· Силиконов калъф за яката за въздушни етикети подходящ за домашни любимци. · Защитен калъф за яката за домашни любимци е Съвместим с калъф airtag и други, подходящ за кучета, котки, деца, родители GPS проследяване· Силиконов притежателят има две дупки, които могат да се поберат за airtag на яка кучета, яка котка, детска ученическа чанта, раница на възрастните хора в рамките на 0,5 инча.За да можете да лесно да намерите своите домашни любимци или чанта, ако те са се загубили, можете да проверите местоположението си навсякъде и по всяко време.-Установкаинструкция "КАК да ИЗПОЛЗВАТЕ AIRTAG PROTECTOR" се намира във видеото, което се намира в близост до последната снимка или в секцията "Видео" (под "Информация за продукта"), така че, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще се свържем с вас възможно най-скоро. -ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ· 2 × Силиконов защитен калъф за възглавници Пет Яки· 2 × Предния екран HD TPU Протектори· 2 Х Задни екран HD TPU протектори·2 × Етикети за премахване на прах.-1 година гаранция : · -100% Гаранция за удовлетворение.· Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси.【Pet Friendly Material】Висококачествен силиконов материал е изработен за малки кучета и котки, Tracker,който е съвместим за airtag чанта за малки кучета и котки яка, и е водоустойчив, устойчив на надраскване и моющийся. 【Easy & Comfortable】Уникален дизайн силиконов калъф.Малък размер, чудесно за airtag, използван в яка за малки кучета и котки, който лесно и удобно се носят за любимия си домашен любимец.

Основни характеристики

Най-добри сделки