2 елемента USB3.0 Тип-C 2-в-1 OTG Предаване на Публикуване OTG Адаптер за синхронизация на данни Кабел за електронна предаване Конектор (сив)

2 елемента USB3.0 Тип-C 2-в-1 OTG Предаване на Публикуване OTG Адаптер за синхронизация на данни Кабел за електронна предаване

Налично за поръчка
BGN 6.55
Налично:

Щепсела и да играе на мобилен телефон, свързан към U-диск, за по-лесно четене на документи или да гледате филми, да чете директно.Бърз пренос на USB3.0, скорост на трансфер на 5 Gbit / s, с висока скорост и стабилна сигурността на предаване.След задълбочени тестове за качество и сигурност топката премина тест на огъване, суинг и разтягане, преди да се осигури възможно най-добрия потребителски опит.Съвместим с всички телефони и планшетами с подкрепата на OTG и Micro Type-c.Малки размери, лесни за носене и съхранение, удобен за използване и с добра производителност.Функция : 1. Щепсела и да играе на мобилен телефон, свързан към U-диск, за по-лесно четене на документи или да гледате филми, да четете директно 2. Бърз пренос на USB3.0, скорост на трансфер на 5 Gbit / s, с висока скорост и стабилна сигурността на предаване 3. След внимателно изследване на високо качество и надеждност на топката премина тест на огъване, суинг и разтягане, преди да се осигури по-добър потребителски опит 4. Съвместим с всички телефони и планшетами с подкрепата на OTG с Micro Type-c 5. С малки размери, лесни за носене и съхранение, удобен за използване и с добри Технически характеристики : Вид на продукта : Type-C 2-in-1 OTG Прехвърляне на проводници Допълнително Цвят : златен, сив модел : USB 3.0 OTG Кабел за предаване на данни Функция : Трансфер +зареждане Дължина : прибл. 17 см / 6.7 in Материал : найлон тел + Металлинтерфейс Тип : Micro, Type-c, USB3.0 Осъществяване списък : 2 x Type-C 2-в-1 OTG Публикуване на предаване.

Основни характеристики

Най-добри сделки