LOSAHI Холограма Косметичка - Голяма Водоустойчива Чанта за Тоалетни принадлежности за Жени, Прозрачна Козметична Чанта За грим с цип (2 бр.)

LOSAHI Холограма Косметичка - Голяма Водоустойчива Чанта за Тоалетни принадлежности за Жени, Прозрачна Козметична Чанта За грим

Налично за поръчка
BGN 60.00
Налично:

【Модерен цвят】Можете да видите различни цветове в различни посоки тази брилянтна дъга козметични чанти; Дъгова форма прави косметичку особено сред останалите косметичек и ви прави привлекателни навсякъде. 【Качествена косметичка TPU】е Изработен от 20% по-дебел материал TPU, която подобрява силата и помага за поддържане на формата.Тази прозрачна чанта, компактен и лесен, удобен за переноске и не добавя допълнително тегло на вашето багажу. 【Голяма чанта-портфейл】9, 0x6, 0x3, 5 инча, тази косметичка достатъчно вместительна, за да се настанят на вашите ежедневни стоки от първа необходимост, грим, козметика, тоалетни принадлежности, кабели, зарядни устройства, външно оборудване, оборудване за къмпинг, офис и ученически принадлежности, и много повече!. 【Водоустойчив и прахоустойчив】Водоустойчива чанта за тоалетни принадлежности от PVC, снабден с трайно цип, за да се запази вашата стока е организиран и защита на вашите вещи от всяка неочаквана течове, влага, прах и мръсотия.Идеално за пътуване или за домашна употреба. 【Полупрозрачна функция】Ясно от пръв поглед, можете бързо да видите и да вземете това, което ви трябва в ириса косметичке, което спестява време и така удобно.Този портфейл-клатч отлично подходящ за мъже и жени като тоалетна чанта или козметични чанти.

Основни характеристики

Най-добри сделки