Открит кофа за Боклук с капак Пепелник Открит Кофата за Резервоар от Неръждаема Стомана с Пепельницей Творчески Търговски Център, Хотел Закрит Рециркулирующий ко?

Открит кофа за Боклук с капак Пепелник Открит Кофата за Резервоар от Неръждаема Стомана с Пепельницей Творчески Търговски Център,

Налично за поръчка
BGN 390.27
Налично:

Това е кофата за боклук, много атмосфера и красиво при използване на открито или в коридора коридор.Той е красив и моден при използване в големи предприятия или в офиси.Изпускателния канал позволява лесно да се свали подплата с контейнер и бързо да замени безузловую лигавицата. _BOS_ Вътрешна кофа от листова стомана голям капацитет, преносимо, подходящ за рециклиране на отпадъци. Размер : 33*73 виж _BOS_ Хигиена, продукти с високо качество, практичност използването на метални пепелници, тъй като сменяеми вложки пепелници лесни за почистване и лесно се лекуват с пепел. Ограничени отвори предпазват фасове от контакт с въздух и кислород.Ние се стремим към 100% качество на продуктите и качество на обслужване.Що се отнася до всички предварителните продажби и послепродажных въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще отговорим на вашите въпроси един след друг.Основното предимство : Неръждаема стомана _BOS_ Модерен дизайн за чисти места за пушачи _BOS_ Вградена кофа за боклук _BOS_ Лесно почистване _BOS_ Подвижен пепелник може да се използва отделно _BOS_ идеален за вътрешни и външни помещения, асансьори, ресторанти, тераси и т.н. Технически характеристики на : _BOS_ Материал : неръждаема стомана _BOS_ Срок на доставка 10-25 дни _BOS_ Ако все още не можете да получите поръчката си в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас. _BOS_ Ако имате нужда от друг стил, моля, свържете се с мен._BOS_ Нашия магазин има множество стилове и цветове, можете да отидете в магазина ми за гледане.

Основни характеристики

Най-добри сделки