Удължител за Дюзата на вода, Храна Силикон и пластмасов Материал, Лесен за Инсталиране Силна Съвместимост Преносим Удължител Кран Лесен за подарък(сив)

Удължител за Дюзата на вода, Храна Силикон и пластмасов Материал, Лесен за Инсталиране Силна Съвместимост Преносим Удължител Кран

Налично за поръчка
BGN 31.04
Налично:

★★★★★【Ефект】Събиране на вода, намаляване на пръски, предотвратите намокряне на деца и запазване на водата, приблизьте вода към децата и направете миенето на ръце е по-лесно и забавно. ★★★★★【Дизайн】може да се разглежда като добър подарък или играчки за вашите деца.Те трябва много се хареса на вашето дете!Лесно привлича вниманието на децата, предназначени за бебето. ★★★★★【Материал】е Изработен от хранително-силикон и пластмаса, е здрава, не се напуква, не избледняват, не се деформират и не се деформират.Не съдържа BPA.Погрижете се за растежа на вашето бебе. ★★★★★【Преносим】Той е малък и лек, което позволява лесно да го вземете с вас навсякъде.Съвместима с повечето смесители на всички форми и размери. ★★★★★【Лесна инсталация】Никакви инструменти или монтаж, не изисква, лесен за инсталиране, разглобява и чисти, и не ще прекарате вашето време.

Основни характеристики

Най-добри сделки