Тактическа кръвна Група О+ Положителен POS Кука и Контур Кръпка Че Бойният Дух на Военен Икона за Външни Липучек Велкро (Coyote Brown O+)

Тактическа кръвна Група О+ Положителен POS Кука и Контур Кръпка Че Бойният Дух на Военен Икона за Външни Липучек Велкро (Coyote

Налично за поръчка
BGN 6.31
Налично:

1.Позволява лекари и друг медицински персонал да знаем вашата кръвна група.Лепенки тип кръвта-това е лесен начин да се определи какъв вид имате нужда от достъпни в A, B, AB, O положителен и отрицателен;Посочете вида на кръв за хаотично злополука или спешен случай. 2. 100% бродирана с велкро Кука подкрепа за,2" широк х 1" високи.(5 см.*2,5 см), супер високо качество, 2 бр. опаковане. 3. Качество, тествани за максимална здравина и не избледнява,идеален за военен тип впечатления. 4.Тези петна са готови за нанасяне директно върху вашите камуфляжи или бойна форма, са идеални за тактически шапки, чанти, раници и подсумков и лесно се прикрепя с помощта на велкро и панти. 5. Гаранция за обслужване на FBA Бърза доставка, лесен за връщане и възстановяване или замяна.

Основни характеристики

Най-добри сделки