WNSC за iOS Tablet Keyboard, Калъф за Клавиатура Водоустойчив, Прахоустойчив, Удобен Практичен за iOS Tablet(розово Кръгла капачка Touch + кожен калъф)

WNSC за iOS Tablet Keyboard, Калъф за Клавиатура Водоустойчив, Прахоустойчив, Удобен Практичен за iOS Tablet(розово Кръгла капачка

Налично за поръчка
BGN 42.80
Налично:

10 IN РАЗШИРЯВА и УВЕЛИЧАВА : 10in разширява и увеличава обработка, то има повече ключове и в по-широките клавиши от стандартната клавиатура 7in, която може да има по-добър потребителски опит.ЛЕК и ПОРТАТИВЕН : Лесно е да носите със себе си, е много удобно да го вземе в пътуването, може да се използва със смартфони, планшетами, лаптопи, настолни компютри.ВОДОУСТОЙЧИВ и прахоустойчив : Има функции, ниско тегло, тъпо клавишите, водоустойчив и прахоустойчив.С преносима клавиатура, бърз набор на текст и по-добро усещане за ръце.ФУНКЦИЯ на ТЪЧПАДА : Функция тъчпада позволява да се отърве от зависимостта от мишката и да управляват по-добре клавиатура.УДОБЕН и ПРАКТИЧЕН : Оборудван с мека силиконова обвивка TPU.И вграден слот за писалка, добър ефект за предпазване от падане.Функция : 1. 10in разширява и увеличава обработка, той има повече комбинации и по-широките клавиши от стандартната клавиатура 7in, която може да има по-добър потребителски опыт2. Лесен за носене, много е удобно да го вземе в пътуването, може да се използва със смартфони, планшетами, преносими компютри, настолни компьютерами3. Притежава характеристиките на леки, неми клавиши, водоустойчива и пылезащитности.С преносима клавиатура, бърз набор на текст и по-добро усещане за ръце 4. Функция тъчпада позволява да се отърве от зависимостта от мишката и да управляват по-добре клавиатура 5. Снабден с мека силиконова обвивка от TPU.И вграден слот за писалка, добър ефект за предпазване от падане, Като използвате : 1. Включете превключвателя на клавиатурата автоматично да се премине към функцията BT 2. Включете БТ на вашия телефон или компютър, и можете да го използвате след успешното соединенияспецификация : Тип на продукта : Клавиатура Case Keyboard : BT 3.0 : Стандартен интерфейс MICRЭФФЕКТИВНЫЙ работен обхват : до 10 метра/10.9 ydмодуляция Метод : GFSKWorking Напрежение : 1.8~3.6 v Working Ток : 30 дни Време за зареждане :

Основни характеристики

Item Type:
Keyboard Case
Keyboard:
BT 3.0:
Standard MICR Interface
Effective Operating Range:
within 10 Meters/10.9yd
Modulation Method:
GFSK
Working Voltage:
1.8~3.6v
Working Current:
Standby Current:
0.3~0.5mA
Sleep Current:
Charging Current:
≥200mA
Standby Time:
>30 Days
Charging Time:
Built-in Lithium Battery:
180mAh
Continuous Working Hours:
44 Hours
Button Force:
80±10g
Button Life:
5 Million Clicks
Working Temperature:
-10~55 ℃
Protective Case:
Suitable for iOS Tablet/Air10.5/iOS Tablet Pro10.5 Silicone Case :
Package List:
1 x Keyboard Case   :
1 x Silicone Case :
1 x Charging Cable :
Keyboard with Built‑in Battery Shipped :

Най-добри сделки