Жични Клавиатура Heayzoki,USB 87 Клавиши,Жични Клавиатура,RGB Механична Клавиатура за настолен компютър,Щепсела и да играе,Удобен набор на текст,Водоустойчив, U-образна фо?

Жични Клавиатура Heayzoki,USB 87 Клавиши,Жични Клавиатура,RGB Механична Клавиатура за настолен компютър,Щепсела и да играе,Удобен

Налично за поръчка
BGN 24.87
Налично:

【ДИЗАЙН КЛЮЧ】- Проектиране на покрива ключ в съответствие с пътека за движение на пръста, удобен набор на текст, не е лесно да ослабва. 87 Ключови схеми, U ‑ образна окачване ключова капсула е идеална в близост до върха на пръста за плавно офис опит. 【PLUG & PLAY】Динамично зашеметяващ осветление, очарователен светлина и е подходящ за нощни забавления. 【ПРЕДИМСТВА】- Материал ABS, нежна в два цвята, удобно усещане за ръце и не е лепкав отпечатък от пръст,както и за Win XP/7/8/10 Система OSX 10.2 или по-висока. 【ВОДОУСТОЙЧИВ И прахоустойчив】- Дъното е снабдено с няколко дренажни отвори, течността може да се разменят колкото е възможно по-скоро. 【Професионално СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ】- Ние гарантираме,че продуктът е 100% чисто нова.Моля, не се колебайте да се свържете с нас,ако имате някакви проблеми с нашия продукт, тогава ние ще положим всички усилия, за да ги решим за вас и да ви даде задоволителен отговор.Функция : 1. Проектиране на покрива ключ в съответствие с пътека за движение на пръста, удобен набор на текст, не е лесно да ослабва. 2. Щепсела и да играе, динамичен зашеметяващ осветление, очарователен светлина и е подходящ за нощни забавления. 3. Материал ABS, чувствителен в два цвята, удобно усещане за ръце и не е лепкав отпечатък от пръст. 4. 87 ключови схеми, U ‑ образна окачване ключът на кутията е идеална близо до върха на пръста за плавно офис опит. 5. Водоустойчива и пылезащитная дизайн, дъното е оборудвано с няколко дренажни отвори, течността може да discharged възможно най-скоро.Параметри : Състояние на 100% абсолютно нов Тип продукт : Клавиатура Материал : ABS Тип капачки ключ : двуцветен литьевая окачване на кутията на ключа на Лампата Ефект : Красива очарователен ефект лампи Интерфейс : USB-кабел с магнитен пръстен Брой клавиши : 87 клавиши Натиска спусъка : 60±20 GF Ход на спусъка : прибл. 2 мм / 0,08 инча ± 0,6 mm / 0,02 инча Работен ход : прибл. 4 мм / 0.2 in Вид работа : Параграф звук/клик звук Характер и средната плоча луминесценция Механичен вал Корпус : Зелен вал система за Съвместимост : за Win XP/7/8/10 OSX 10.2 или по-висока Осъществяване Списък : 1 х Клавиатура.

Основни характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Keyboard
Material:
ABS
Key Cap Type:
Two color injection molding suspension key cap
Lamplight Effect:
Gorgeous charming lamp effect
Interface:
USB cable with magnetic ring
Key Count:
87 keys
Trigger Pressure:
60±20GF
Trigger Stroke:
Approx. 2mm / 0.08in ± 0.6mm / 0.02in
Operation Stroke:
Approx. 4mm / 0.2in
Operation Type:
Paragraph sound/click sound
Character and medium plate luminescence :
Mechanical Shaft Body:
Green shaft
System Compatibility:
for Win XP/7/8/10 OSX 10.2 or above
Package List:
1 x Keyboard :

Най-добри сделки