Обяд-бокс, FanCheng Bento Box, за деца, Възрастни, Студенти, 3 Отделения с Лъжица Пръчици за хранене, Съдове за приготвяне на храна за многократна употреба обяд-бокс Може да с?

Обяд-бокс, FanCheng Bento Box, за деца, Възрастни, Студенти, 3 Отделения с Лъжица Пръчици за хранене, Съдове за приготвяне на

Налично за поръчка
BGN 11.99
Налично:

☀Безопасни за хранителни продукти материали : Тази кутия за възрастни bento изработени от висококачествени материали.Устойчив на абразия, в екологично чист, биоразлагаемый обяд-бокс, не съдържа химически оцветители и тежки метали и може да се използва повторно. Запечатани и здрава конструкция : Еластично о-пръстен и защелкивающаяся делото на този обяд-бокс взаимодействат добре, образуващи строга и уплътнение.Не е нужно да се притеснявате за разливите на храна по време на пътуване. Bento-бокс за възрастни и деца : Този обяд-бокс е идеален за приготвяне, съхранение, организиране и пренасяне на храна.Прибори за хранене са включени в комплекта, така че да можете лесно да ги пуснат вътре.Капак bento box може да се използва и като притежател на мобилен телефон, за да ви представя на нов dining преживяване. _BOS_ Случаи на използване на обяд-бокс : обяд-контейнери за деца, ученици, възрастни, мъже и жени, са много подходящи за училище, работа, пикници и разходки.Нашите обяд-бокс ще ви задоволи. Удобно и бързо почистване : Микровълнова фурна, фризер и съдомиялна машина са безопасни за употреба в училище, на работа и в пътуване.Моля, обърнете също внимание, че благодарение на компактния си дизайн тези обяд кутии бенто, поставени един в друг за по-лесно и удобно за съхранение.Доставка за складу САЩ, 5-7 работни дни за транспортиране.

Основни характеристики

Най-добри сделки