Хубава Калъф Apple Airtag, Премиум TPU Пълно Покритие на Защита с Ключодържател Пръстен, GPS Проследяване Пет/Finder Аксесоари за Анти-Изгубеният/Анти-Надраскване Съвместим Б?

Хубава Калъф Apple Airtag, Премиум TPU Пълно Покритие на Защита с Ключодържател Пръстен, GPS Проследяване Пет/Finder Аксесоари

Налично за поръчка
BGN 5.59
Налично:

【Отличен дизайн】особено съвместим с Apple Air Tag 2021, пълна защита покритие освободен е идеално.съвместим с Apple Air Tag ключодържател защита на вашето устройство.Калъф airtags shell Леопард wave-dot design Шик, друг стил, прави си airtags по-разпознаваеми с малък размер, лесно, кери.so вие не смятате, че допълнително натоварване прави живота си по-цветни. 【Защитен калъф е съвместим с Apple Airtag】Това най-новата шапка и дизайн са съвместими с airtag 2021, калъф Air Tags разработен и е идеален.Ние се фокусираме върху осигуряването на максимална защита от ежедневно износване при минимален обем. 【Anti-lost with Ключодържател Design】Този калъф за въздушна тагове идва с модерен метален карабинер, така че можете да лесно да се мотае въздушни тагове навсякъде, можете да прикачите притежателя яка въздушна бележки за яката кучета /котки, брелку за ключовете на колата, чантата, училищната чанта на детето, ценните неща и дори повече. 【Висококачествени материали】Защитен калъф е изработен от висококачествен TPU,еластичност,висока прозрачност, защита от пот,прах и мръсотия,не се страхува от надраскване,устойчив на надраскване и почистване.Броня капак Air Tag е съвместим с вашето деликатен Air Tag.Халка за ключове airtag изработено от водоустойчив силиконов материал, който може да осигури по-силен буфер при натъртвания или падения, за да се предпази напълно от вашите въздушни възглавници. 【Перфектен размер и идеален подарък】След многократни изследвания и тестове размера на продукта може да бъде напълно съвместим с airtag.Подарете на своите близки чудесен подарък, украсете деня на вашата съпруга, приятелка, съпруга, човек или на дете с помощта на силиконов ключодържател ключодържател премиум-клас. 1.

Основни характеристики

Най-добри сделки