uxcell Мерителна Чаша 300 мл PP Пластмаса Градуированный Прозрачна Чаша с Дръжка за Лабораторни Кухненски Течности, 10 бр.

uxcell Мерителна Чаша 300 мл PP Пластмаса Градуированный Прозрачна Чаша с Дръжка за Лабораторни Кухненски Течности, 10 бр.

Налично за поръчка
BGN 64.48
Налично:

[Технически характеристики] - Капацитет : 300 мл; Материал : полипропилен(PP); Цвят : прозрачен. [Неща] - Изработен от пластмаса полипропилен, химически устойчив, издръжлив, за многократна употреба, лесен за почистване и градуировки не изчезват, не се отмива и не се разтварят химикали. [Лесна за употреба] - Тънки улей за лесно пълнене и изливане, както и ясна скала за по-точно измерване. [Multi] - Подходящ за измерване на брашно, захар, сок или друга течност. [Прилагането на] - Широко се използва в научните изследвания, университети, промишлени и други звена на лабораторията.ПП Мензурка с дръжка за лабораторията или кухня use Raised числови градация от 50 мл до 300 мл за по-лесно четене на Thick wall помага за премахване на нарушаването на полипропиленови материали, висока температура и устойчивост на корозия, като окончателните измерване на точни.

Основни характеристики

Capacity:
300ml
Depth:
Approx. 9.5cm/3.7 inch
Inner Diameter:
Approx. 7.5cm/2.9 inch
Color:
Transparent
Material:
PP
Package includes:
10* PP Beaker

Най-добри сделки