Uongfi 3/4 Мини-камина Печка Вентилатор Ефективно топлината на Камина Фен Хранене Трупи Дърво горелка Ecofan топлинна вентилатор цвят : 4 остриета)

Uongfi 3/4 Мини-камина Печка Вентилатор Ефективно топлината на Камина Фен Хранене Трупи Дърво горелка Ecofan топлинна вентилатор

Налично за поръчка
BGN 52.77
Налично:

Той генерира енергията си благодарение на топлина, выделяемому повърхността на фурната.Основата на вентилатора предава топлината на единиците за производство на електроенергия, както единица за производство на електроенергия преобразуват топлинна енергия в кинетична.Енергията, необходима за привеждане на двигателя в движение, след това ножовете се въртят.Нов дизайн ,по-голям от обема на въздуха,ниско ниво на шум.Вие дори не знаете,че там има вентилатор, но се чувствам топлина!Вие ще получите топъл въздух в спокойна и комфортна обстановка.технология, подсилена с нож, на по-висока скорост и по-голям обем въздух.Термодинамични печной вентилатор е предназначен за циркулация на горещ въздух, формира при изгарянето на дървесина/дървени въглища или пелети.Ефективно циркулиране на горещ въздух из залата.Нашите продукти са широко използвани в печки на дърва печки, газови плочи, пеллетных пещи, и т.н. Това е най-лесният и ефективен начин за ускоряване на печки за отопление на помещения.По-дълъг живот.В долната част на вентилатора печката има биметаллическое устройство.Когато температурата на повърхността се издига над 300, устройството дискретно да повдигне предната част на вентилатора за ШЕНЧЖЕН и двигателя.Фен на печка с топлинна хранене ще ви помогне да спестите гориво и циркулиране на топлина за вас, ефективно циркулиране на топъл въздух из залата, без шум.Технически характеристики на : Qunatity : 4 Скорост : 1300rpm Noise : 25db Start Temp. : Около 50 Work Temp. : 50-350Материал : Aluminum Warm Съвети : 1. Топлинни фенове печката не се въвеждат директно повишаване на температурата, а само инструмент за ускоряване на топлопреминаване през комина.2. Не изисква поддръжка : просто от време на време почиствайте го и го нанасяйте малко по лесно масло на вал, че той се върти плавно и тихо!3. Да Не се слагат основата на готвене панел.Не поставяйте готвенето панел на незащищенную повърхност, когато тя е гореща.4. За преместване или пренасяне на вентилатора винаги използвайте слайд-изложени на дръжката в ръкавици.Дръжте детето далеч по време на употреба.Термометър Спецификация : Име : Камина Thermometer Measuring диапазон : 0-500 Тип : Термопара Биметаллический Thermometer Surface диаметър : 63 (мм)Топлинна вентилатор, фурната ще ви помогне да спестите гориво и циркулиране на топлина за вас.

Основни характеристики

Name:
Fireplace Thermometer
Measuring range:
0-500
Type:
Thermocouple Bimetal Thermometer
Surface diameter:
63 (mm)
Heat Powered Stove fan help you save fuel and spread warmth to you. :

Най-добри сделки