12 Бр. Ортодонтическая четка за Зъби с остри и плоска глава Ортодонтическая Четка apered Trim Четка за Зъби Компактен Межзубная Межпространственная Четка за трудно дост?

12 Бр. Ортодонтическая четка за Зъби с остри и плоска глава Ортодонтическая Четка apered Trim Четка за Зъби Компактен Межзубная

Налично за поръчка
BGN 15.99
Налично:

★ Конусни и плоска корона комбинирана глава на четка : дълбоко в процепа, тънка и мека,ортодонтическая конусовидна четка за зъби Разнонаправленная почистване,малка корона е полезна за по-дълбоко почистване, ортодонтски ортодонтски скоби, пропуски на зъбен имплант, канали десневого гнезда и т.н. ★Ультратонкая и мека четина : предназначен е за почистване на скоби и межзубных периоди, може да проникне дълбоко в ъглите на устата.Мека почистване може да се нежно масажирайте венците и за намаляване на вероятността от кървене на венците. ★Ефективно почистване : съсредоточете се върху почистване на труднодостъпни места конвенционалните четка за зъби,специализирана в брекетах и зазорах. ★Не вреди на венците : Отлична здравина и еластичност на кожата,запазват чистящую сила, без да наранява венците, може да се сравнява с обикновените зубными четки. ★Че вие получавате : 12 опаковки ортодонтски четка за зъби.ако имате някакви въпроси,не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се свържем с вас в най-скоро време и ще сте доволни.Името на модела : YH-005.

Основни характеристики

Най-добри сделки