Мини Декоративни Тикви с Различни Размери 30 бр. - Реалистични Разнообразни Малки Полистирен Тиква Декор Чудесно за Вази Пълнител Масата Дисплей Деня на Благодарно?

Мини Декоративни Тикви с Различни Размери 30 бр. - Реалистични Разнообразни Малки Полистирен Тиква Декор Чудесно за Вази Пълнител

Налично за поръчка
BGN 47.84
Налично:

【Набор от 30шт разнообразни】Тези пластмасови тиква декор включени са 2 различни размера и 3 различни стила миниатюрни тиква това е достатъчно за вашето есенни декорации. 【Мини и сладка тиква Декор】Размер на мини-тикви и кратуни около 1,5 инча и по-малък размер около 2 см и е запазил мястото си в есенната декорация. 【Красив и реалистичен външен вид】Фалшиви тиква, изработени от пяна и специална технология за обработка, светъл есенен цвят, изглежда като току-що избран.По-добре увеличете есенната атмосфера на бижута, това е един от най-добрите варианти на есенния декор. 【Идеално за различни сцени】Малки и изящни изкуствени тикви и кратуни, много ярък и колоритен, можете да ги използвате за различни сцени, като декор на масата за Деня на благодарността, декорация Хелоуин, есенния парти, пълнител вази, тенис на дисплей и друга есенния декор. 【Клиенти идват първите】 Ние предлагаме абсолютно пълно възстановяване на сумата и връщане на услуги (уверете се, че използвате правилно).В vensovo ние ще направим всичко възможно, за да сте доволни от покупката на нашия продукт!.Нашето обещание.Ние предлагаме абсолютно пълно възстановяване на сумата и връщане на услуги (уверете се, че използвате правилно).В vensovo вашето удовлетворение е наш приоритет. Ние ще направим всичко възможно, за да се уверите, че сте доволни от покупката на нашия продукт!

Основни характеристики

Най-добри сделки