CASEKOO Небьющийся за iPhone 13/iPhone 13 Pro Протектор на екрана [Пълен обхват][Лекота на инсталиране на] 9H+ Небьющееся закалено стъкло Балон Безплатно Прозрачен Защитен Филм с ?

CASEKOO Небьющийся за iPhone 13/iPhone 13 Pro Протектор на екрана [Пълен обхват][Лекота на инсталиране на] 9H+ Небьющееся закалено

Налично за поръчка
BGN 15.98
Налично:

[Цялостна поддръжка] : CASEKOO предлага с пет години гаранция.Ако се сблъскате с някакви проблеми на продукта, като грешен размер, счупени неуспешно инсталиране или т.н., Моля, не се колебайте да се свържете с нас, бихме искали да решите проблема си и да предложим конкретно решение, което ще ви направи доволни. [Невидим перфектен щит] : Протектор на екрана от закалено стъкло с пълно покритие е идеален за i Phone 13 и i Phone 13 Pro 6,1 инча.Между филма и на екрана няма да остане разлика, че ще даде невидим вид и голи текстура на екрана.Стъклена филмът също така е удобен за своята практика и осигурява максимална защита за екрана на вашия телефон от всякакви удари и надраскване. [Защита от военен клас] : Включва прогресивно материал 9 H+ diamond Nano стъкло, който осигурява по-високо ниво на твърдост.Защитно стъкло филм е небьющейся способността да издържа на удари с тегло до 30 кг, като осигурява изключително стабилна защита от надраскване, удари и случайни повреди. [Лесна инсталация] : Идва с водач рамка за изравняване, което осигурява точна настройка без много усилия.Под стъклен фолио се използва немски лепкав материал, така че да може лесно да се приложи.Можете да научите линк към видео ИНСТАЛАЦИЯ ръководство, моля, моля, вижте я предварително. [Sensitive & HD Яснота] : Защитно фолио за екрана е направен от немски закалено стъкло с висока чистота, което е на 100% пропускливост и запазва оригиналния дисплей на екрана.Освен това, покрити гидрофобным и олеофобным покритие покритие на повърхността на стъклена фолио ефективно предпазва от появата на мазни петна и пръстови отпечатъци, поддържа гладка и бърза реакция.

Основни характеристики

Най-добри сделки