FENXIXI 9 бр./компл. Комплект четки за грим Инструменти за Красота Натурални сенки За очи на Основата на пудра на Прах очна линия на Миглите Устните Грим Четки (Цвят : 02)

FENXIXI 9 бр./компл. Комплект четки за грим Инструменти за Красота Натурални сенки За очи на Основата на пудра на Прах очна линия

Налично за поръчка
BGN 63.99
Налично:

Изработен от висококачествени материали, е безопасен, нетоксичен, экологичен и е трайна употреба.Лесна за употреба компактна пудра с естествен и равномерен цвят.Изцяло нов дизайн на чертожната тръба, модерен и напреднали.Комплект четки с професионално качество съдържа всички основни знания,необходими за ежедневно приложение.Висококачествени аксесоари за грим за дами и момичета, подходящ за професионална или семейна употреба. 1. Изработен от висококачествени материали, безопасни, не токсични, в екологично чист и дълъг експлоатационен живот.2. Лесен за използване прах, с естествен и равномерен цвят.3. Изцяло нов дизайн на телефона рисунка, модерен и напреднали.4. Професионални, качествени набор от четки съдържа всички основни знания, необходими за ежедневно приложение.5. Висококачествени аксесоари за грим за дами и момичета, подходящ за професионална или семейна употреба.

Основни характеристики

Condition:
high quality
Product Type:
Makeup Brush Set
Handle material:
wood
Color as shown :
Package weight:
about 60g
Package Included:
The package contains:
9pc makeup brush
Notes:
Due to the difference between different monitors, the pictures may not reflect the actual color of the item. :
Compare the detail sizes with yours, please allow 1-3cm error, due to manual measurement. :

Най-добри сделки