Мрежа за коса от 20 бр, Smilco 20 инча Еластичността на Невидима Еластична Мрежа Перука Мрежи за Косата Кок Като Балерина Кухня Храна Serive (черен)

Мрежа за коса от 20 бр, Smilco 20 инча Еластичността на Невидима Еластична Мрежа Перука Мрежи за Косата Кок Като Балерина Кухня

Налично за поръчка
BGN 5.27
Налично:

【Мрежа за коса】 : Мрежа за коса, предпазва косата на място по време на работа, докато тя е лека и дишаща. 【Универсални мрежа перука】 : Си костюм за носенето на перука. A трябва да бъдат мрежа за коса, за стажанти балет, актьори, фризьори, персонал на хотели, ресторанти, готвачи, стюардеси, банковия персонал, медицински сестри, скейтъри и т.н. 【Премиум качество】 : Высокоэластичный найлонов завързана материал, който е тестван на издръжливост 33 паунда тяга без прекъсване. 【Размер】 : Мрежи за косата 0,2", 20", след пълното разтягане.Обичайният размер е подходящ за почти всички.【За размера на инструкции】 Този 20-инчов мрежа за коса с малки размери подходящ за повечето мъжки прически, жени с къса или средна на дължина коса, всички деца или греда коса за професионални нужди. 【Моля, обърнете внимание】 Ако имате много дълги и тежки коси, моля, купете този размер в зависимост от вашите действителни потребности, или купуват по-голям размер в нашия списък, там трябва да бъде този, който ще ви допадне.

Основни характеристики

Най-добри сделки