Конектори и Практичен лаптоп Видео Кабел Plug-and-Play Конверсионный Кабел Стабилен за Проектори, Монитори, Лаптопи, фотоапарати - (Дължина на кабела: 1 м)

Конектори и Практичен лаптоп Видео Кабел Plug-and-Play Конверсионный Кабел Стабилен за Проектори, Монитори, Лаптопи, фотоапарати

Налично за поръчка
BGN 55.92
Налично:

Дължина на кабела : 1 м на 1. Съвместимост с няколко устройства, по-обширна, подходящ за устройства с микроинтерфейсом. 2. Този кабел е подходящ за свързване plug-and-play, синхронизация на аудио и видео, няма нужда от външни функции. 3. Микрокабель е свързан към големия екран, за да направи гледането на филми е по-приятно, а таблетка може да се свърже към телевизор за гледане на блокбъстъри по всяко време. 4. Качеството на изображението е по-стабилно след свързване, както интерфейс използва позолоченную технология за по-стабилна предаване на сигнала.Практичен Лаптоп Видео Кабел Plug-and-Play Конверсионный Кабел Стабилен за Проектори, Монитори, Лаптопи, Камери Характеристики : 1. Съвместимост с няколко устройства, по-обширна, подходящ за устройства с микроинтерфейсом.2. Този кабел е подходящ за свързване plug-and-play, синхронизация на аудио и видео, няма нужда от външни функции.3. Микрокабель се свързва към големия екран, за да направи гледането на филми е по-приятно, а таблетка може да се свърже към телевизор, за да гледате касови по всяко време.4. Качеството на изображението е по-стабилно след свързване, както интерфейс използва позолоченную технология за по-стабилна предаване на сигнала.5. Този видеокабель може да бъде включен в широк диапазон, което е удобно за вас, за да гледате видео или да се насладите на снимки на по-висока разделителна способност.Технически характеристики : Тип елемент : Micro Cable Cable : Micro to cable Length : Approx. 1.5 m / 4.9 ft 1m / 3.3 ft Wire Gauge : 32 AWGWire Диаметър : Approx. 6.2 mm / 0.2 in Multi-съвместимост на устройства с по-обширна, подходящ за устройства с микроинтерфейсом като лаптопи, телевизори, монитори, фотоапарати, проектори.Списък с пакети : 1 x адаптер Cable Note : Единият край на микро , на другия край - в стандартния интерфейс.Спецификата на продукта : Произход : CN(Origin)Вид : Други.

Основни характеристики

Най-добри сделки