Китайските хартиени Фенери SKEIDO, Бели Хартиени Фенери за пускане в Небето, Биоразградими Паметни Лампи за Сватби, Партита, Паметници, Нова година, рожденни Дни, ЕКОЛ?

Китайските хартиени Фенери SKEIDO, Бели Хартиени Фенери за пускане в Небето, Биоразградими Паметни Лампи за Сватби, Партита,

Налично за поръчка
BGN 13.11
Налично:

➢ Безопасен и ЕКОЛОГИЧНО чист-Нашият китайски фенера е изработен от неръждаема забавители на хартия, futon восък и бамбук.Биоразлагаемый 100% екологично чисти и с течение на времето се разпада след употреба. ➢ Прекрасно стойност - почитайте близките си, чрез изпращане на почит послания в небето под формата на красиви светещи фенери, че е чудесен начин да се запази спомен за семейството и приятели. ➢ Широко приложение - те са добра, безопасна алтернатива на фейерверку, който може да бъде краят на вашия голям ден, който вие и вашите гости да запомнят завинаги.Нашите китайски фестивални фенери са идеални за сватби, Нова година, абитуриентски, годишнини и всякакви други празнични мероприятия, валентинок, партита, открити огньове, рождени дни, паметници, ритуали, погребения, Коледа и т.н. ➢ Лесна употреба - китайските фенери са подобрени много пъти, за да ги направи по-лесно за използване.Всяка опаковка има подробни инструкции на английски език. ➢ Warm Promp - Преди закупуване препоръчва на клиентите да консултирани с вашия местен пожарникар маршалом, за да сте сигурни, че светлини законни във вашата страна/държава.Цвят : Бял.

Основни характеристики

Най-добри сделки