R. B. Y. Special Огромен Едро Комплект от 30 нови игли/Бутони/Икони на 80-те години на Копчета и игли Лозунги Поговорки на жени,на ревера на жени за Дрехи/Чанти/Раница/Шапки/, ?

R. B. Y. Special Огромен Едро Комплект от 30 нови игли/Бутони/Икони на 80-те години на Копчета и игли Лозунги Поговорки на

Налично за поръчка
BGN 11.19
Налично:

>В комплекта са включени всички бутони и изводи, изобразени на фигура. >Опаковка : Комплект от 30 парчета бутоните за устойчиво развитие в красива пластмасова кутия удобно и полезно. >Всеки бутун има диаметър на 1,18 инча : 30 mm. >Може да се използва за украса на дрехи/чанти/раници/шапки/дънки/сака или на всяко място, което ви харесва. >Перфектният подарък за рожден ден, Коледа, за специални поводи и празници, партита, както и много награди, подаръци.Това са прекрасни подаръци за всички.Това 2017 нови игли, които можете да използвате за декорация на дрехи/чанти/раници/дънкови якета/шапки и още много други.. >В комплекта са включени всички бутони на снимката. >Опаковка : комплект от 30 парчета >Дължина : 30 мм >Може да се използва за украса на дрехи/чанти/раница Идеален подарък за рожден ден, Коледа, специални поводи и празници, вечерни сувенири, както и много награди, подаръци.Това са прекрасни подаръци за всички.

Основни характеристики

Най-добри сделки