Слънчево зарядно 20000mAh QI Wireless Solar Charger с Фенерче и компас, Водоустойчив Преносим Външен Акумулатор с 2 Въвеждане на порта и 2 Изходни портове USB стик за iOS и Android (червен)

Слънчево зарядно 20000mAh QI Wireless Solar Charger с Фенерче и компас, Водоустойчив Преносим Външен Акумулатор с 2 Въвеждане

Налично за поръчка
BGN 20.79
Налично:

✅【Джобно слънчево зарядно】 Полимерна батерия с голям капацитет 20000 ма с лек и компактен размер, оборудвана с компактна слънчева панел.При пълно зареждане той може да се зарежда телефон 6-9 пъти, таблетка 3-4 пъти.Няма нужда да се притеснявате, че батерията е изтощена по време на разходка или пътуване. ✅【2 изходни порта и безжично зареждане QI】 Безжично зарядно устройство QI може да се зарежда по всяко време и на всяко място.Съвместим с всички безжични устройства.Благодарение на 2 почивните дни портове USB може да се зарежда 3 устройства едновременно.Може автоматично да регулира изход, за да се гарантира подходящ ток, за да се гарантира най-бърза скорост на зареждане, за да се гарантира, че вашето устройство ще е над зареден и закорочено. ✅【Фенерче и компас Kit】 Слънчево зарядно построена с ярко фенерче и е снабден с преносим комплект компас, удобен инструмент за отдих, като например къмпинг, колоездене, риболов, пътуване, туризъм и плажове. ✅【Водоустойчив и интелигентен】 Изработен от устойчив и надежден силиконов материал ABS PC, да го предпазва от дъжд, прах и удари/капки.вградени led фенерче с режим на SOS.Кликнете два пъти върху ключа, за да включите фенерче, след неговото включване натиснете, за да превключите от режим на осветление, кликнете два пъти върху превключвателя още веднъж, за да изключите фенерчето. ✅【Приятелско напомняне】 Моля, имайте предвид, че слънчевата зареждане е допълнителна функция, като се има предвид малкия размер на панела, по-голям капацитет и неконтролируема интензивността на слънчевата светлина, възможност за зареждане на слънчева работи като резервно решение .Преди да предприемете пътуването си, уверете се, че захранването е напълно заредена.Какво получавате. 1 х 20000 ма батерия, зарядно за телефон. 1 х USB кабел. 1 х Ръководство за потребителя. 1 х Кука и ланьяр. 20000 ма огромен капацитет.Безжична зареждане.Мультизащита.IP65 Водоустойчив, Прахоустойчив, удароустойчив.Слънчева енергия панел.Портативен за носене.Основни характеристики : . 20000m Ah е Огромна емкостьwireless Charging Multi-Protection IP65 Водоустойчив, прахоустойчив, удароустойчив Соларен панел захранване на преносим за носене.

Основни характеристики

Най-добри сделки