12ШТ Цветни Моливи Комплект, подходящ за Деца, Възрастни, Скици, Рисуване, Моливи Арт Занаяти Доставка Акварелни Техники Ученически Пособия, Оцветяване на Подаръци ?

12ШТ Цветни Моливи Комплект, подходящ за Деца, Възрастни, Скици, Рисуване, Моливи Арт Занаяти Доставка Акварелни Техники Ученически

Налично за поръчка
BGN 2.76
Налично:

【Безкрайно удоволствие】Цветни моливи-задължителен художествен инструмент за деца у дома или в училище.Тази колекция от 12 предварително заточенных цветни моливи идва в различни ярки цветове, за да се стимулира творчеството и себеизразяване на децата.Моливи са направени с дебели, меки грифелями, които не е лесно да се счупи, и те произвеждат най-различни цветни линии, които са идеални за училищни проекти и подробни произведения на изкуството. 【Силно пигментирана за ярки цветове】моливи за скици са леки, устойчиви на спукване на ядра, произведени от светостойкого пигмент, който не избледнява с времето. 12 нюанси дават неограничена творческа свобода. 【Перфектния комплект моливи за рисуване】Трайни и трайни трайни пластмасови варели осигуряват защита цвят ядрото на всеки молив.- добри художествени пособия за оцветяване, рисуване и създаване на движение. 【Travel-Portable Storage & Ease To Carry 】Идеален дом, училище,офис или туристически игрален комплект, съхранявайте всички моливи, графитни пръчки, арт нож и др правилно, когато те не се използват, благодарение на прилагаемому карандашу или писалката.Създаване на мини-работно пространство, където и да отидеш.Докато се наслаждавате на времето за рисуване веднага. 【Личен празничен подарък 】Скица,Смесване,Изтриване,повторение..изразете себе си!Имайки под ръка набор от висококачествени художествени материали, вие сте свободни да се създаде, да учат, да изследват, да се изострят и усъвършенстват своите умения за рисуване и чертане, независимо от това, дали сте начинаещ, признат художник или да се върнете към предишната страст.Ако искате да направите подарък член на семейството или приятел, тази игра за рисуване е идеално за вас.Чудесен подарък за рожден ден, Коледа, Нова година и т.н. Описание на продукта : готов за употреба.Са гладки, без драскотини цветове, които са идеални за смесване и смесване на цветове.Специални моливи, които са произведени с внимателно подбрани висококачествени пигменти.Точка не се повреди при нормално налягане,а влагата не ще намажат следи.Моливи идват в конвертируеми витрина, което ви позволява лесно да изберете цвят.Гаранция за качество, безопасност и безвредност, преносимост може да се носи с себе си.Вземете вдъхновение фигура по всяко време。 Технически характеристики на продукта: Брой комплекти : 10/12. Материал : дърво размер : 87 X 7.5 mm Продукти включва : Набор от цветни моливи 10/12 цвят.

Основни характеристики

Най-добри сделки