Шкаф огледала за баня, Шкаф за баня Стенен шкаф за съхранение на Твърда дървесина Баня с Осветени Огледален шкаф Smart Defogging (Цвят : синьо размер : 6065 см)

Шкаф огледала за баня, Шкаф за баня Стенен шкаф за съхранение на Твърда дървесина Баня с Осветени Огледален шкаф Smart Defogging

Налично за поръчка
BGN 375.66
Налично:

☞【Стенен огледален шкаф за баня】 : Този огледален шкаф е стилен, щедър, луксозен и удобен дизайн за съхранение.Уникален външен вид прави вашият дом по-красив.Може да го окачите навсякъде в дома си и се съхранява козметика, самобръсначки и други предмети, за да поддържа реда в банята. ☞【Ясна представа】 : Сребърно огледало с висока разделителна способност взема материал флоат стъкло с висока разделителна способност, с отчетливо изображение, широк зрителен ъгъл, ясно изображение, силна способност да запотеванию и дългосрочни изопачаване. ☞【Водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи, не е деформиран лесно】 : Той е изработен от многопластов твърда дървена дъска, водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи, не е деформиран лесно и не е лесно да се напуква; безшумен панти от неръждаема стомана!. ☞【Лесна инсталация и поставяне】 : Нашият огледален шкаф е безопасен полиран ръб, който няма да навреди на ръцете.Задната част на огледалото на гардероба има подвесную структура на дупки, която може безопасно да се инсталира навсякъде, и е много стабилна. ☞【Качествено обслужване】 : След получаване на стоката, ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт, ние ще се радваме да ги разреши за вас.Надявам се, можете да се свържете с нас и ние ще решим всички видове проблеми за вас.Ние задължително ще ви предоставим комплексни услуги. *-* Този огледален шкаф стилен, щедър, луксозен и разполага с удобен дизайн за съхранение.Уникален външен вид прави вашият дом по-красив.Може да го окачите навсякъде в дома си и се съхранява козметика, самобръсначки и други елементи.Дръжте баня чисто и подредено.*-*Огледален шкаф трябва да направите банята по-чист, този огледален шкаф ще ви бъде най-добрият избор.*-* описание на продукта : ^Име на продукта : Стенен огледален шкаф за баня^Цвят на продукта : сив, син^Материал за изделието : масивна дървесина + висока-дефиниция на сребърно огледало^размери на продукта : 60*65 см 23,6*25,6 дюймов75*65 см 29,5*25,6 дюймов90*65 см 35,4*25,6 инч (и)^Метод на отваряне : отворете вратата^Опаковка : влагоустойчив, отговарят на високи чанта + пяна + кутия + дървена рамка.^Функция на приложение : грим, почистване, смяна на огледала.^Област на приложение : хол, спалня, баня, хотел^поддръжка : Редовно почистване на огледалото, тя да бъде гладка и нежна.*-* Топло напомняне : 1. Ние продаваме само огледални шкафове, останалите елементи-подпори.2. Поради различни инструменти за снимане, може да бъде малка хроматическая аберации, това не е проблем на качество, моля, обърнете се към самия продукт!3. При измерване на ръчно грешка е 1-3 виж Моля, вижте действително продукт, моля, извинете ме.4. Ние имаме много подобни популярните продукти, моля натиснете, за да влезете в нашия магазин, ние ще ви предоставим уникални стилове и специални продукти.

Основни характеристики

Най-добри сделки