Luroze Стол Еластичен Колан, 10шт Стол Каишка Машинно Пране Елегантен с Регулируем Кръг, за Семейно Събиране Украса за Сватби(червен)

Luroze Стол Еластичен Колан, 10шт Стол Каишка Машинно Пране Елегантен с Регулируем Кръг, за Семейно Събиране Украса за Сватби(червен)

Налично за поръчка
BGN 14.40
Налично:

Комплектът съдържа 10 еластични ремъци за украса на стола, и много от тях, че много подходящи за декорация на семейни събирания.Може да се използва за сватби, помолвок, партита, банкети, рождени дни, абитуриентски тържества и други специални случаи.Гланцирана тъканно покритие на стола элегантна и нежна, благодарение на което всеки гост се чувства като у дома си.Направен от висококачествена тъкан, той поддържа ръчна и машинную пране и могат да бъдат използвани много пъти.На колана си стол има кръгла гума кръг, който се инсталира лесно и може да се регулира стягане по всяко време.Функция : 1. Комплектът съдържа 10 еластични ремъци за украса на стола, и много от тях, че много подходящи за декорация на семейни събирания.2. На колана си стол има кръгла гума кръг, който се инсталира лесно и може да се регулира стягане по всяко време.3. Изработена от висококачествена тъкан, той поддържа ръчна и машинную пране и могат да бъдат използвани много пъти.4. Лъскава обстановка кърпа на стол элегантна и нежна, като накара всеки гост да се чувства като у дома си.5. Може да се използва за сватби, помолвок, партита, банкети, рождени дни, абитуриентски тържества и други празнични случаи.Спецификация : Тип елемент : Стол Beltфункция : Подвижен стол decoration Specification : 10pcs/pack Package Списък : 10 x Стол каишка.

Основни характеристики

Най-добри сделки