NCWZYY Окачен ключът багажник Декорация на Входа Ключ табела Начало на вратата Ключ за съхранение на настолна полк (цвят : черен, размер : 17 * 11 * 40 см)

NCWZYY Окачен ключът багажник Декорация на Входа Ключ табела Начало на вратата Ключ за съхранение на настолна полк (цвят : черен,

Налично за поръчка
BGN 85.94
Налично:

Много клонове, може да се използва за окачване на тънки колиета, бижута или ключодържатели и т.н., Както и за съхранение с голям капацитет.Масивна основна конструкция, стабилна и не трепет, може да бъде поставен на мобилни телефони, бижута и т.н. Клонове и клонове можете лесно и удобно да се използва за настаняване часа, гривни и т.н. Фалшиви детайл равномерно оцветени и сварена на ръка, че е здрав, удобен и траен.Художествен стил, модерен стил.Много клонове, може да се използва за окачване на тънки колиета, бижута или ключодържатели и т.н., Както и за съхранение с голям капацитет.Масивна основна конструкция, стабилна и не трепет, може да бъде поставен на мобилни телефони, бижута и т.н. Клонове и клонове можете лесно и удобно да се използва за настаняване часа, гривни и т.н. Фалшиви детайл равномерно оцветени и сварена на ръка, че е здрав, удобен и траен.Художествен стил, модерен стил.Product Name : Бижута Sundries Storage Shelf Material : Iron Product size : length, width and height -17*11*40cm Packing : 1 Pcs Key storage rack (други аксесоари демо на снимката не са включени.)Забележка : 1. Поради разликите между монитора действителният цвят може леко да се различават от изображението.2.Точка на измерване на ръка, това може да бъде 1-2 см по-различен начин,вашето разбиране ще бъде високо оценена.Съчетанието на декорацията и за съхранение.

Основни характеристики

Най-добри сделки