Метален Пепелник Иновативен Интериор Пепелници Мъже Подаръци Комплект За Пушачи Пирамидални Декорации за Дома в Хотела Плот(Бронз)

Метален Пепелник Иновативен Интериор Пепелници Мъже Подаръци Комплект За Пушачи Пирамидални Декорации за Дома в Хотела Плот(Бронз)

Налично за поръчка
BGN 14.87
Налично:

[ТРИИЗМЕРЕН РЕЛЕФ] Метален пепелник приема изискан модел на конец, триизмерен релеф, елегантен и светъл, така че е лесно да се използват в реалния живот.Египет пирамидални орнаменти също съдържат една древна култура, изискани декоративни елементи. [ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ИЗРАБОТКА] Слот за пепелници стабилна, без бодли, и не ще носят вашата електронна цигара.А това умение прави текстурата на пепелници много подробна.Тази пепелник практична и трайна. [ВЕТРОЗАЩИТНАЯ ФУНКЦИЯ] Метален пепелник има ветрозащитную функция, която може да се изолира от миризмата на цигари.Тази пепелник, подходящи за вътрешна употреба, за да се издържат масата и пода, в чистота.Той е изработен от сплав с много здрава и не е лесно ръжда, и може да се използва като пепелник или за подарък. [РЕТРО И ЕЛЕГАНТЕН] пирамидална Форма пепелници лесен и изысканна, комбинирайки древните културни конотации, и може напълно да украсяват вашия работен плот.Ретро и елегантен декор го прави чудесен декоративен елемент. [ТВОРЧЕСКИ И НЕСТАНДАРТЕН] Пепелник с капак има постоянна основа, което може да бъде здраво, за да поставите на работния плот.Когато те не се използват, може би, другите ще си помислят, че е просто украса.Освен, че е ретро и е изискана украса, това е още и практическа пепелник.Функция : 1. Слот пепелници остана стабилен начин, без бодли.И това е също с подробна текстура. 2. Благодарение на изискана дърворезба на фигурата пепелник поддържа релеф, елегантни и ярки, и да може лесно да се използват в практическия живот. 3. С стабилизированным основание, този орнамент подкрепя прост и красив модел, който може да украсяват вашия работен плот. 4. Използван като пепелник или като подарък, този вид пепелници лек, за да се разруши това, което соответствующ за покрита полза, за да запази масата и пода са чисти. 5. Поддържа изключителна изработка, тази пепелник има право на практическа усыновляемость, дълготрайност на употреба.Спецификация : Тип елемент : Пепелник Цвят : Античен tin / Бронз / Мед(по избор) Осъществяване списък : 1 x пепелник .

Основни характеристики

Най-добри сделки