Wireless Express Mini Boombox с led тонколони –Ретро Bluetooth високоговорител с усилване на FM - радио-идеален за дома и на открито (на Дъгата дрънкулката)

Wireless Express Mini Boombox с led тонколони –Ретро Bluetooth високоговорител с усилване на FM - радио-идеален за дома и на открито

Налично за поръчка
BGN 55.96
Налично:

✅РЕТРО BOOMBOX : Слушайте любимите си песни в стил с тези мини-бумбоксом!Led задни високоговорители този boombox е идеално за всеки повод, когато се изисква забавна музика и светлина. ✅РАЗШИРЕНИ ДЕТАЙЛИ : Този boombox включва Bluetooth, FM-радио, led подсветка, танцуващи динамика, стереозвук, жак за слушалки, aux вход, вход за SD и USB, дистанционно управление, акумулаторна батерия и зарядно устройство. ✅УДОБНИ ФУНКЦИИ : мини-boombox може да се похвали с мощни функции стереозвука, дръжка за носене, прибиращ се антени и пълен регулатор на силата на звука.Удобен за носене и използване. ✅ВРЕМЕ на ПАРТИТО : Идеално за партита, този предмет е перфектен начин да се забавлявате с приятелите и семейството си.Момчета и момичета, независимо дали е дете, младеж или възрастен, ще фенове на този ретро-битбокса!. ✅КАЧЕСТВЕН ДИЗАЙН : Wireless Express представлява безжични аксесоари, които са създадени за изпълнение и удоволствие!С помощта на новите технологии, Wireless Express постоянно създава уникални продукти.

Основни характеристики

Най-добри сделки