BEYOND the CELL Armor Kombo Case е Съвместим с калъф Moto G Power 2021 (6.6), хибриден Трайни Сверхпрочным Защитен Калъф за телефон, Противоударной защита от падане с Клипс за колан и стойк?

BEYOND the CELL Armor Kombo Case е Съвместим с калъф Moto G Power 2021 (6.6), хибриден Трайни Сверхпрочным Защитен Калъф за телефон,

Налично за поръчка
BGN 13.59
Налично:

[Съвместимост]- Този калъф за мобилен телефон е предназначен за най-новата версия модели Мото G Power 2021 (6.6"), "Не е подходящ за Мото G Power 2020", моля, потвърдете модела на телефона преди закупуването. (Защитно фолио за дисплея в комплекта не са включени). [Dual Layers Designed]- Калъф за телефон Beyond the Cell Armor Kombo-това е специален в двуслоен калъф, състоящ се от два слоя гладка твърда поликарбонатной външната страна на капака и меко вътрешно силиконов ръкав.Ъглите са оборудвани силикон двойна дебелина за по-добра защита от удари, драскотини или падане.Този калъф за телефон вдига телефона с плоска повърхност, той също така предпазва фотоапарата на телефона, и екран. [Точни деколтета]- Корпус с прецизни зъбци осигурява пълен достъп до телефона, пристанища, функции и функции.Осигуряване на директен достъп до всички функции, без да махате своята практика, като бутони за регулиране на силата на звука, жак за слушалки и камера. [Лесна инсталация]- най-Добрият многофункционален и защитен калъф за вашия телефон all-in-one в живота си.Beyond the Cell Armor Kombo не само е специално проектиран калъф за защитно устройство, но и поддържа функцията на слота за карти, която ви е необходима. [Belt Clip Holster with Kickstand Case]- Тази чанта с подвижни кобур и поставка за колан.Клип за колан има подкрепата на въртене на 180 градуса, сега можете да прикачите кобура към колана си, за да ви е удобно да я носи по време на работа, пътуване или игри.Функция влакчета ще ви помогне да подкрепят устройство за гледане на видео или филм без ръце.

Основни характеристики

Най-добри сделки