UKCOCO Уеб Камера Седалките mangal На Слайд на Кутията на Фотоапарата Слайд Поверителност Слайдер Мултифункционален Лаптоп Таблет Камера Калъф за Настолен Компютър, Ла?

UKCOCO Уеб Камера Седалките mangal На Слайд на Кутията на Фотоапарата Слайд Поверителност Слайдер Мултифункционален Лаптоп Таблет

Налично за поръчка
BGN 75.20
Налично:

Защита на личния живот : Този слайдер защита на уеб-камерата може да се защити от хакери от шпионаж, с плъзгащ се слайдер за защита на камерата за покриване на камерата, като по този начин ефективно защита на личния живот.Ултра тънък дизайн : нашият корпуса на камерата има идеални извити ръбове и сверхмалый размер.Когато затворите капака на лаптопа, вие няма да усетите неговото присъствие.Покриване на уеб-камерата може да е идеално се комбинира с устройството.Широко съвместимост : Тази капачка за поверителност на камерата може да се използва за i Pad, повечето смартфони, таблети, лаптопи, настолни компютри и други електронни устройства, и се използва широко.Лесна инсталация : Нашата покриване на защита на личния живот на камерата е лесен за използване и експлоатация.Първо почистете повърхността на устройството, и след това изтрийте самозалепваща хартия от задната страна на капака, след това леко натиснете я в дупката на капака на обектива на камерата и, накрая, плъзнете капака, за да затворите и отворите камерата. : Тази капачка е изработена от висококачествена ABS - пластмаса, който е силен и издръжлив.Той също така може да защити вашите предната и задната камерата от прах и на прах.Характеристики Цвят : Черен, бял.Материал : ABS.Размер : Около 1. 7*0. 85*0. 15см/ 0. 67*0. 33*0. 06 инч.Защита на личния живот : Този слайдер защита на уеб-камерата може да се защити от хакери от шпионаж, с плъзгащ се слайдер за защита на камерата за покриване на камерата, като по този начин ефективно защита на личния живот.Ултра тънък дизайн : нашият корпуса на камерата има идеални извити ръбове и сверхмалый размер.Когато затворите капака на лаптопа, вие няма да усетите неговото присъствие.Покриване на уеб-камерата може да е идеално се комбинира с устройството.Широко съвместимост : Тази капачка за поверителност на камерата може да се използва за i Pad, повечето смартфони, таблети, лаптопи, настолни компютри и други електронни устройства, и се използва широко.Лесна инсталация : Нашата покриване на защита на личния живот на камерата е лесен за използване и експлоатация.Първо, почистване на повърхността на устройството, и след това изтрийте самозалепваща хартия от обратната страна на капачката, след това леко натиснете я в дупката на капака на обектива на камерата и, накрая, плъзнете капака, за да затворите и отворите камерата. : Тази капачка е изработена от висококачествена ABS-пластмаса, който е здрав и издръжлив.Той също така може да защити вашите предната и задната камерата от прах и на прах.Пакетът включва 12 x покривала за уеб камери.

Основни характеристики

Най-добри сделки