Бегъл преглед на тролейбуси натиск, Trolly лъч натиск Капацитет от неръждаема стомана тяга на 1 тон С верига сцепление на ръцете плакировки цинк за индустриални зони, ?

Бегъл преглед на тролейбуси натиск, Trolly лъч натиск Капацитет от неръждаема стомана тяга на 1 тон С верига сцепление на ръцете

Налично за поръчка
BGN 72.80
Налично:

【РЕГУЛИРУЕМА】Количка натиск може да се регулира на различни ширинам и наклона на пътеката. 【ТОЧНОСТ на ПОЗИЦИОНИРАНЕ】Количка с което тласка лъч може точно да се позиционира лесно да се придвижвате под товар, подходящ за малки ръчни за подемни машини. 【АНТИРЖАВЕЙНЫЙ】Верига сцепление на ръцете плакировкой цинк има добра антиржавейную способност. 【ОТЛИЧНИ МЕХАНИЧНИ СВОЙСТВА】Предварително смазочни материали може да се използва в продължение на дълго време, лагери вкарана е, толкательная количка има отлични механични свойства. 【ИНСТРУМЕНТ ЗА ОБРАБОТКА на МАТЕРИАЛИ】Регулируема количка push-идеалният инструмент за обработка на материали за складове, гаражи и други индустриални зони.Количка за греда натиск може да се разположат точно и лек, за да се движат под товар, подходяща за малки машинно оборудване ръцете на изкачването.Предварително смазочни материали могат да се използват в продължение на дълго време, лагери е вкарана, толкающая количка има отлични механични свойства.Му може да се регулира в зависимост от ширината и наклона на пистата.Верига сцепление на ръцете плакировкой цинк има добра антиржавейную способност.Това е идеалният товарене и изхвърляне инструмент за складове, гаражи и други индустриални зони.Технически характеристики : Материал : Неръждаема СтальColor : Yellow Pull капацитет : 1ton Size : прибл. 23*23.5*15.5 см / 9*9.2*6.1 inch Weight : 7500g Package Включва : 1 x Толкающая количка.

Основни характеристики

Най-добри сделки