SPNEC 1 бр. против кражба Здрави Болтове Приплъзване От Неръждаема Стомана Засовы Врати Хардуер Вратата се Затвори Врата Тръба Домашна Сигурност Практичен Заключван?

SPNEC 1 бр. против кражба Здрави Болтове Приплъзване От Неръждаема Стомана Засовы Врати Хардуер Вратата се Затвори Врата Тръба

Налично за поръчка
BGN 69.35
Налично:

По-сигурният начин за заключване на вратите и прозорците.Подходящ за употреба в затворени пространства, където трябва да се намират на едно ниво или под повърхността.Изработен е от неръждаема стомана, която осигурява дълготрайност и надеждност.Гладка лъскава повърхност го прави по-привлекателен.Подходящ за приложение в системите за безопасност на вратите, сандъци, портата и шкафове.По-сигурният начин за заключване на вратите и прозорците.Подходящ за употреба в затворени пространства, където трябва да се намират на едно ниво или под повърхността.Изработен е от неръждаема стомана, която осигурява дълготрайност и надеждност.Гладка лъскава повърхност го прави по-привлекателен.Подходящ за приложение в системите за безопасност на вратите, сандъци, портата и шкафове.Цвят : Серебристыйматериал : неръждаема стальразмер : Както е показано на фигурата.Забележки : 1. Продават се само на основните си продукти, а останалите продукти са предназначени само за украса, а не за продажба.2. Поради разликата на светлина и цвят на екрана елемент може да се различават малко от изображението.3. Поради ръчно измерване размер може да бъде погрешно в продължение на 1-2 виж Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши този проблем.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро!В комплекта са включени : 1 * Автоматично заключване на вратите се дължи На разликите между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодаря ви!.

Основни характеристики

Най-добри сделки