Bento Box, Множество Неръждаема Стомана 304 Безопасна Изолирано Многофункционална Неръждаема Стомана Bento Box, за Офис, за Училище, за пътуване(розов)

Bento Box, Множество Неръждаема Стомана 304 Безопасна Изолирано Многофункционална Неръждаема Стомана Bento Box, за Офис, за Училище,

Налично за поръчка
BGN 8.88
Налично:

Висококачествен материал : Хранително-вкусовата 304 материал от неръждаема стомана, безопасен за използване, моля, бъдете сигурни.Лесно може да се сложи на обяд-бокс, и тя е много подходяща като детска съда за готвене и обяд-бокс.Приложение : Подходящ за употреба като цели ястия, сандвичи, салати и мезета, за да отидете на работа, училище или университет.Пакетиран обяд, пикници в парка, джипове, круизи, екскурзии и пътувания.Двупластова конструкция : Изолиран обяд-бокс има отделения, за да се предотврати смесване на храни.Лек и защелкивающаяся на кутията са доказателство, че те плътно и лесно да се отваря.Многоцелеви : Тези контейнери за съхранение на хранителни продукти са идеални за съхранение на билки, чай и ядки в хрупкава кора.Много подходяща за хранене на открито, на големи салати, сытных сандвичи, някои ядки и плодове.За многократна употреба : Подходящ за рециклиране, много подходящ за наблюдение на размера на порциите и създаване на нови здравословни навици.Прозрачна капачка, можете да научите на съдържанието, без отваряне на капака.Функция : 1. Висококачествен материал : Хранително-вкусовата 304 материал от неръждаема стомана, безопасен за използване, моля, бъдете сигурни.Лесно може да се сложи на обяд-бокс, и тя е много подходяща като детска съда за готвене и обяд-бокс.2. Двупластова конструкция : Изолиран обяд-бокс има отделения, за да се предотврати смесване на храни.Лек и защелкивающаяся на кутията са доказателство, че те плътно и лесно да се отваря.3. За многократна употреба : Подходящи за рециклиране, много подходящ за наблюдение на размера на порциите и създаване на нови здравословни навици.Прозрачна капачка, можете да научите на съдържанието, без отваряне на капака.4. Многоцелеви : Тези контейнери за съхранение на хранителни продукти са идеални за съхранение на билки, чай и ядки и свеж.Много подходяща за хранене на открито, на големи салати, сытных сандвичи, някои ядки и плодове.5. Приложение : Подходящ за употреба като цели ястия, сандвичи, салати и мезета, за да отидете на работа, училище или университет.Пакетиран обяд, пикници в парка, джипове, круизи, екскурзии и пътувания.Спецификация : Тип елемент : Изолиран обяд-боксматериал : 304 Неръждаема стомана + силикон + Пластикразмер : прибл. 20x14x9 см/7, 9x5, 5x3, 5 инча Височина на пода : 2,5 см : прибл. 2.0 in Gross Тегло : Approx. 538g/19.0 ozheatвремя опазване : около 2h Upper Капацитет на отделението на вътрешния резервоар : 500ml Lower Капацитет на отделението на вътрешния резервоар : 800ml кръст Бод Пакет Списък : 2 x Grid1 x Разделени вечеря Plate1 x Вечеря Plate1 x капак Забележка : Моля, позволете 1-2 см/0.4‑0.8 in грешка за ръчно измерване.

Основни характеристики

Item Type:
Insulated Lunch Box
Material:
304 Stainless Steel + Silicone + Plastic
Size:
Approx. 20 x 14 x 9cm/7.9 x 5.5 x 3.5in
Upper Floor Height:
2.5cm
Bottom Height:
5cm
Gross Weight:
Approx. 538g/19.0oz
Heat Preservation Time:
About 2h
Upper Compartment Capacity of the Inner Tank:
500ml
Lower Compartment Capacity of the Inner Tank:
800ml
Package List:
2 x Grid1 x Divided Dinner Plate :
1 x Dinner Plate :
1 x Lid :
Please allow 1‑2cm/0.4‑0.8in error for manual measurement :

Най-добри сделки