DND Metal Dice Set Role Playing 7PCS Dungeons and Dragons игра със Зарове Pathfinder RPG Games DND Dice ,Metal dice Set d&d(черен)

DND Metal Dice Set Role Playing 7PCS Dungeons and Dragons игра със Зарове Pathfinder RPG Games DND Dice ,Metal dice Set d&d(черен)

Налично за поръчка
BGN 15.99
Налично:

1.Това е нов вид набор от метални кубчета от с сплав.Отлични цветове, уникален дизайн на облекло, игра на зарове се хвърлят в очи и могат да печелят много отличия на бюрото. 2. Продукти включват : D20, D12, D10, D10, D8, D6 и D4, 7 (процентильных) кубчета нето Тегло : 6,35 унция (180 гр), че е по-тежък обикновените.Той изглежда тежък и добре балансиран. 3. Широк диапазон на използване : набор от метални кубчета, подходящи за подземия и дракони, скрито джогинг, jouster, варварски свят, ролеви игри. 4. Удобен за носене : черна кадифена торба на опаковката, не е лесно да се загубят, лесен за носене. 5. Всеки дефектен или непълен набор веднага ще бъде заменен.Моля, свържете се с нас.нашият екип за обслужване на клиенти е готов да се погрижат за вас по всяко време.Моля, бъдете сигурни, за да си купя).Характеристика : Метални костите са с цветен кант, която е здрава и стабилна, качеството ще устои на изпитанието на времето и може да издържи години употреба.Цвят кръвотечение много красив, цветен брой се вижда ясно, че прави много добър в играта, не е подходящ за вас, за да играе със своите семейства или приятели вкъщи или по време на партита.Лесен за носене : Всеки набор от многостранни кубчета оборудван с черен луксозен чанта, която може да заровете добре, и не е лесно да се загубят, лесно носене навсякъде и винаги, когато имате нужда.Широк диапазон на използване : Тази метална многопластов игрална кост се прилага към метрото и дракони, shadow run, pathfinder, savage world war hammer, hero scape и много други, RPG и картови игри.Технически характеристики : Материал : метална емайл (цинк сплав)кръст Бод Пакетът включва : 7 x Многостранни кубики1 x кадифе bag Notice : Малки и негодни за консумация продукти, моля, дръжте далеч от деца на възраст под 3 години.Не поставяйте ги в устата си.

Основни характеристики

Най-добри сделки