Snoiluo 1БР Гуа Ша Инструменти За Лице Гуа Ша Терени Масаж Инструмент Нефрит Гуаша Дъска за СПА Акупунктура Физиотерапия Мускулни Възли Грижа За Лицето Акупресура Леч?

Snoiluo 1БР Гуа Ша Инструменти За Лице Гуа Ша Терени Масаж Инструмент Нефрит Гуаша Дъска за СПА Акупунктура Физиотерапия Мускулни

Налично за поръчка
BGN 3.59
Налично:

❣Подмладяване на кожата : Средство Gua sha е разработен за подобряване на общото благосъстояние на организма, подобряване на микроциркулацията на лицевите кръвоносните съдове, увеличаване на притока на кръв, лимфа и течности на организма.Направете вас по-малко стрес, по-фокусиран, выглядящим приличен, чувствующим себе си енергични и здрави. ❣Premium Natural Качество:Камък идва от природата ,която е ръчно изрязана и полирани до желаната форма.Той съдържа много минерални елементи,които са полезни за човешкия организъм и кожата е здрава, много лесно за отглеждане, не съдържа статични. ❣Смогите засили метаболизма : Бракуване на навременна към "мусорному" дуновению изсушава метаболизма на тялото към повърхността на тялото, прави го порам на кожата, повишава кръвния поток в тялото липсва в същото време, получава отървете от pc токсини, за да възстанови дейността на тялото, метаболитна. ❣Отпускане на сухожилията и активиране на обезпечения : Все повече и повече съвременни хора са изложени на влиянието на удар за spondilosis, периартрита рамо, болки в кръста и на други заболявания, облекчава напрежението в мускулите, облекчаване на симптомите, очевидно, е полезно на пациента да възобнови здраве възможно най-скоро. ❣Лекота се справя : достатъчно е да използвате топла вода, сапун за ръце или средство за измиване на тялото.Ако използвате малко кокосово масажно масло , то наистина ще направи кожата ви гладка и ще достигне по-добър ефект.Поради полиране на естествен нефрит цвят и текстура на всяко парче нефрит могат да бъдат различни. ❣Размер : Приложение 6.3 х 4.5 см❣Тегло бруто : около 35 г❣Материал : Xiuyan Jade❣1x1psc выскабливающая плоча❣Ние не предлагаме възможност за избор на цветове и стил,ние ще изпратим стоката на случаен принцип, надявам се, вие можете да разберете.

Основни характеристики

Най-добри сделки