Newseego 14-инчов Екран на Телефона Лупа с Bluetooth Говорител,Усилвател на Екрана на вашия Телефон с 2-в-1 Складываемый Участък Щанд на Притежателя на Преносим 3D Екран с Увел?

Newseego 14-инчов Екран на Телефона Лупа с Bluetooth Говорител,Усилвател на Екрана на вашия Телефон с 2-в-1 Складываемый Участък

Налично за поръчка
BGN 29.50
Налично:

【С функция Bluetooth Audio】 Лупа на екрана на мобилен телефон, добавя слушалка Bluetooth с бленда, който решава проблема с ниско звук на мобилен телефон.Независимо от това, без значение дали гледате телевизия или слушате музика, можете да се наслаждавате на отлични звукови ефекти, театрален на диафрагмата по всяко време. 【HD symbols】 Преглед на нови предавания в нашия телефонен усилвател-това е лек бриз; Вградена конзола и поставка осигуряват най-ясен образ, който може да увеличи вашето устройство.Това ще ни избави от неудобството и зрителна умора, причинена от продължително фокусиране на малкия екран. 【Портативен дизайн】 Този усилвател на екрана на смартфона е оборудван с поставка.Стойка може лесно да се сгъва, така че да не заема твърде много място на бюрото ви и позволява лесно да се носи устройство със себе си навсякъде.Просто поставете телефона в усилвател на екрана, за да лесно да се насладите на ефекта от домашното кино. 【Широко съвместим】 Този усилвател на екрана на телефона работи с всички марки и модели смартфони.Позиция усилвател на телефонна карта извърши с помощта на придържащ стяга.Определя скоба може да заключите телефона, за да се предотврати падането на телефона, и може да се използва с мързеливи притежател. 【Чудесен избор за празничен подарък】 Подарък за вашите приятели или семейство, които обичат да гледат филми, да гледате 3 D филми с много стереоэффектов.Добър подарък за децата, ще им помогне да защитите очите си от близко разстояние.Най-добрият подарък за възрастните хора, за да ви помогне да видите на малкия екран по-ясно.Характеристика : - 14-инчов 3 D HD екран усилвател на обектива Увеличително стъкло на обектива приема акриловую леща с висока разделителна способност.Ефектът от гледане на видео е по-реалистична и е пълен с стереоскопичен и динамични усещания! - Най-добрият визуален опит С по-широко зрително поле и намалена радиация.Увеличава екран на вашия смартфон за по-лесен преглед и предотвратява напрежението на очите. - Изключително качество на звука Усилвател на екрана на мобилен телефон, добавя Bluetooth аудио системата на автомобила.Независимо от това, без значение дали гледате телевизия или слушате песен, можете да се наслаждавате на високи и ниски звукови ефекти диафрагмата кино по всяко време. - Гуманизированный дизайн Сгъваема поставка може да е здраво заключване на вашия телефон, за да го предпази от падане, този продукт също така може да се използва с мързелив стойка.Ще ви е по-удобно гледане на видео и филми. - Идеален подарък за един Добър подарък за деца, elp ги предпазват очите от близко разстояние за гледане.Най-добрият подарък за възрастните хора, да им помогне да видят на малкия екран по-ясно.Пакетът включва : 1 x 14-инчов екран на телефона Лупа с високоговорител, Bluetooth.

Основни характеристики

Най-добри сделки