12 цвята Хромирани Прах За нокти Дръжка Холограма Прах За Нокти с Огледален Ефект, маникюрная възглавница, лазерно злато и сребро цветен фантом (D)

12 цвята Хромирани Прах За нокти Дръжка Холограма Прах За Нокти с Огледален Ефект, маникюрная възглавница, лазерно злато и сребро

Налично за поръчка
BGN 3.69
Налично:

❀❀❀.Дизайнът е обновен, устройство на въздушна възглавница по-удобен за използване.много лек и лесен за носене.Твърди прах, лек и лесен за оцветяване.различни цветове за избор. ❀❀❀.Цветът ще се променя със светлината в зависимост от различни ъгли на видимост или основни цвята.различни основни цветове ще произвеждат различни действителните ефекти. ❀❀❀.Тези различни цветове магически прах за нокти могат да отговорят на всички нужди на вашите нокти.В сравнение с обикновен прах за нокти, този холографски цветен прах за нокти е по-висок блясък след употреба. Няма специални умения, нийл - арт, не се изисква, и няма нужда да се притеснявате за това, че не сте в състояние успешно да нанесе захар на ноктите.Автономна порести пръчка може лесно да се прилага захар на ноктите по естествен път и може да бъде излекуван лампа за получаване на перфектния ефект на ноктите. ❀ ❀ ❀. Новият дизайн на дръжките възглавници прах нокти : Не е подобен на традиционния прах за нокти, който изисква зъби, за да приложат нашата дръжка на прах нокти всичко в едно дизайн, много светле и лесна за носене в. В нашите продукти се използват устройство, на въздушна възглавница, с твърди прахове в съчетание с новия дизайн на порести пръчки и многоцветен пудра за нокти,която е по-удобна за използване.Технически характеристики на: Категория на продукта : Блясък за нокти Съдържание нето : 0,5 грама Тегло : 13 г Опаковъчен лист : Въздушна възглавница за нокти ПРАХ ДРЪЖКА x 1 Забележка : поради ръчни измервания са възможни незначителни разлики в измерванията.Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, заснет на снимката.

Основни характеристики

Най-добри сделки